Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60893

Vacature: Parttime Productie Planner voor AkzoNobel in Geleen

VACATURENR lv-60893 (27-11-2017)

Planner verzorgt alle randvoorwaarden voor een effectieve en efficiënte supply chain.

Heb je een MBO-niveau richting planning en logistiek en kun je op basis van overleg en analyse een passend plan opstellen om onze klanten tijdig te beleveren? Dan hebben wij een functie waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

AkzoNobel Specialty Chemicals is een van ’s werelds belangrijkste producenten van chemicaliën. Onze productenrange omvat onder andere cellulosespecialiteiten, chelaten, ethyleenamines, metaalalkylen, micronutriënten, organische peroxiden, polysulfiden, herbruikbare poederpolymeren en zwavelderivaten. Deze chemicaliën vind je terug in producten die iedereen overal ter wereld gebruikt. Voor onze fabriek in Geleen, waar we polymeerpoeders (zogenaamde ‘Performance Additives’) produceren, zijn wij nu op zoek naar een logistiek expert met een MBO+ niveau en vijf of meer jaar relevante ervaring voor de functie van

PRODUCTIE PLANNER (24 UUR/WEEK)


Rapporterend aan de production supervisor ben je - in nauw overleg met productie, logistiek, de Supply Chain Manager, Customer Service en het warehouse - verantwoordelijk voor een efficiënte en effectieve productieplanning gebaseerd op enerzijds het aanbod (grondstoffen, productiemiddelen, materialen en planning van productie en onderhoud) en anderzijds de vraag (behoeften van klanten en benodigde voorraad). Je onderhoudt nauw contact met de leveranciers van emulsies (onze grondstoffen) en geeft ze een indicatie van de toekomstige behoeften op grond van door jouzelf opgestelde forecasts en geactualiseerde productieplanning. Aansluitend controleer je ook of de bestellingen juist ingepland staan, in continu overleg met Customer Service, waar ze immers inzicht hebben in de bestaande en nieuwe bestellingen. Verder zorg je voor het opbouwen van voldoende voorraad conform het supply chain master plan en zorg je dat de producten beschikbaar zijn in SAP voor tijdige levering. Aansluitend ben je eveneens verantwoordelijk voor de snelle levering aan de klanten conform de sales forecast, om zo kosten voor opslag en vervoer te verlagen. Belangrijke taak is ook jouw bijdrage aan de kwaliteitsverbetering. Je analyseert de performance van alle processen binnen en rond jouw werkgebied, stelt KPI’s vast en rapporteert hierover, maar niet zonder ook aanbevelingen te doen voor verbeteringen van de planning en het leverschema, met als uiteindelijk doel een groeiende klanttevredenheid. Verder ben je de key user van SAP-PPPI, coördineer je met accounting via SAPVIM en verzorg je training en begeleiding van collega’s die (tijdelijk) ingezet worden als back-up voor planning en logistiek.

Bij deze AkzoNobel-fabriek maken we brandbare poeders, wat betekent dat in alle processen - dus ook die van jou - veiligheid de allerhoogste prioriteit heeft. Jij handhaaft niet alleen de QHSE-regels, maar werkt proactief aan risicobeheersing voor jezelf, de collega’s en eventuele gasten.

Jouw kwaliteiten
  • MBO+ niveau met minimaal vijf jaar ervaring als (logistiek) planner;
  • Logistieke achtergrond en kennis van relevante SAP-modules;
  • Thuis in gebruik van Windows, Excel, Word en PowerPoint;
  • Resultaatgericht, integer en kritisch, óók op het eigen functioneren;
  • Communicatief sterk, staat open voor discussies en feedback;
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands, Engels en liefst ook Duits.

Ons aanbod
Het gaat hier om een veelzijdige baan met ruimte voor jouw visie op planning en logistiek. Een boeiende functie voor wie het interessant vindt te ‘jongleren’ met gegevens vanuit allerlei afdelingen om uiteindelijk een goede balans te vinden tussen tijdige levering en zo laag mogelijke kosten, zonder concessies aan de veiligheid. AkzoNobel werkt graag met mensen die continu bezig zijn met verbetering. Niet alleen van het logistieke proces, maar ook van zichzelf. Als jij je verder wilt ontwikkelen, zullen wij dit graag actief ondersteunen.

Jouw reactie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Samanta Veer, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #2. Je sollicitatie ontvangen we graag via de 'Solliciteer' button of via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 170004Y5.
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.


AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben 45.000 medewerkers in 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine, Sikkens en Jozo. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden ennl omgevingen levendiger

Solliciteren
Meer info  www.akzonobel.nl