Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60894

Vacature: Allround Operator voor AkzoNobel in Geleen

VACATURENR lv-60894 (27-11-2017)

VAPRO B en ruime ervaring in procesbeheer zonder risico’s? Wij waarderen je expertise én je visie op kwaliteit.

Gevarieerde operator-functie met grote verantwoordelijkheid in productie en directe invloed op optimalisatie van installaties en processen met oog voor risicobeheersing.

AkzoNobel Specialty Chemicals is een van ’s werelds belangrijkste producenten van chemicaliën. Onze productenrange omvat onder andere cellulosespecialiteiten, chelaten, ethyleenamines, metaalalkylen, micronutriënten, organische peroxiden, polysulfiden, herbruikbare poederpolymeren en zwavelderivaten. Deze chemicaliën vind je terug in producten die iedereen overal ter wereld gebruikt. Voor onze fabriek in Geleen, waar we in vijfploegendienst polymeerpoeders produceren, zijn wij nu op zoek naar een resultaatgerichte en kwaliteitsbewuste VAPRO’er B met minimaal vijf jaar ervaring voor de functie van

ALLROUND OPERATOR


Rapporterend aan de wachtchef ben je verantwoordelijk voor het procesbeheer van de secties ‘droger’, ‘logistiek’ en ‘wet-end’ waarbij je waakt over stabiele processen voor een betrouwbare productiecapaciteit binnen de ‘safe operating limits’. Als er iets hapert, werk je mee aan de analyse van de fout en probeer je samen met je collega’s de stoptijd te minimaliseren. Op de langere termijn draag je ook bij aan verbeterinitiatieven, waarbij het kan gaan om de efficiency van de processen zelf of bijvoorbeeld verbetering van de veiligheid, de samenwerking of de overdracht. Naast diverse administratieve taken (PTW voorbereiding, Lototo, SAP, receptuurkaarten) is ook eerstelijns onderhoud onderdeel van je werk.

Tot zover de concrete taken. Daarnaast heb je óók een belangrijke verantwoordelijkheid voor de veiligheid op de fabriek. Op dit vlak heeft iedereen - van operator tot plant manager - een even belangrijke stem. Als jij vindt dat er een onveilige situatie kan ontstaan, trek je aan de bel of leg je de werkzaamheden stil. Natuurlijk is het belangrijk om stoptijden zo kort mogelijk te houden en de doorzet te maximaliseren, maar nóóit ten koste van de stabiliteit van de processen en de veiligheid. Je blijft dus kritisch kijken naar je eigen werk en dat van je collega’s. Tegelijk sta je ook zelf open voor kritiek van anderen en voer je graag een open discussie over kwaliteit.

Jouw kwaliteiten
  • VAPRO B met minimaal vijf jaar relevante ervaring;
  • Kennis van process controlling systems;
  • Accuraat en altijd op zoek naar een nóg beter resultaat;
  • Integer, recht door zee, geeft en accepteert kritiek;
  • Kiest voor gezamenlijk succes van het team;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, ook schriftelijk.

Ons aanbod
Het gaat hier om een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid in een werkomgeving waar iedereen directe invloed heeft op de kwaliteit en de veiligheid. Met jouw kennis van en inzicht in de processen kun je hieraan dus een belangrijke bijdrage leveren. AkzoNobel werkt graag met mensen die continu bezig zijn met verbetering. Niet alleen van de processen, maar ook van zichzelf. Als jij je verder wilt ontwikkelen, zullen wij dit graag actief ondersteunen. De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld, met een goed salaris aangevuld met ploegentoeslag.

Jouw reactie
Zoek je een baan bij een technische werkgever die jouw inbreng en eigen initiatief zeer op prijs stelt? Reageer dan. Voor meer informatie neem je contact op met Samantha Veer, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 #2. Je sollicitatie ontvangen we graag via het vacaturedeel van onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 1700050W. Of klik op de 'Solliciteer' button. Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van het recruitment proces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.


AkzoNobel maakt essentiële producten die inspireren en het dagelijks leven prettiger maken. Als internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën leveren we essentiële ingrediënten, essentiële bescherming en essentiële kleuren voor consumenten en industrie wereldwijd. We hebben een rijke geschiedenis en zijn pioniers in duurzame technologie en innovatieve producten, die tegemoet komen aan de groeiende behoeften van onze snel veranderende planeet en tegelijkertijd het leven makkelijker maken. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben 45.000 medewerkers in 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als Flexa, Alabastine, Sikkens en Jozo. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen, en kleur te geven.

Solliciteren
Meer info  www.akzonobel.nl