Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60900

Vacature: Parttime/Fulltime GZ-psycholoog voor De Zorggroep in Venlo

VACATURENR lv-60900 (27-11-2017)

GZ-PSYCHOLOOG


De Zorggroep
Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Soort vacature: Niveau 7-8, GZ Psycholoog
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 8-36 uur
Opleidingsniveau: WO | NLQF 7-8
: Academisch onderwijs | NLQF 8


Als GZ-psycholoog maak je deel uit van het expertise- en behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep Je bent werkzaam op verschillende locaties. Je ontvangt leiding van de manager expertise- en behandelcentrum.

Functieomschrijving
Je verricht (neuro-)psychologische diagnostiek. Je observeert, onderzoekt, diagnosticeert, begeleidt en behandelt intramurale cliënten met cognitieve functiestoornissen en/of psychische problematiek. Je neemt deel aan diverse vormen van multidisciplinairoverleg . Je vervult een actieve rol in het adviseren en coachen van en het samenwerken met het multidisciplinaire team en de afdelingsteams. Je draagt bij aan het uitzetten van behandellijnen en geeft klinische lessen en andere vormen van onderwijs aan teams. Je werkt multidisciplinair en volgens de gangbare professionele standaarden.
Wij zoeken collega's voor verschillende locaties in het werkgebied van De Zorggroep (Noord- en Midden-Limburg).

Wij vragen
Je hebt een afgeronde academische opleiding Psychologie (bij voorkeur psychogerontologie of neuropsychologie) of Master Mental Health. Je dient in het bezit te zijn van de basisaantekening psychodiagnostiek en je bent bij voorkeur geregistreerd als GZ-psycholoog. Je hebt affiniteit en ervaring in het werken met ouderen en je weet de balans te vinden tussen zelfstandig en multidisciplinair werken. Je bent stressbestendig. Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Dienstverband
De Zorggroep zoekt meerdere nieuwe collega's waarbij er zowel parttime als fulltime mogelijkheden zijn. Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd (met uitzicht op verlenging), tot 31 december 2018. Aanvang: z.s.m.

Werktijden
Aantal uren en werktijden gaan in overleg

Salaris
Als GZ-psycholoog word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 65, met een salaris van maximaal € 5.188,29 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.
Informatie Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bauke Freriks, GZ-psycholoog, op telefoonnummer 06 42730699

Solliciteren
Organisatie De Zorggroep
Vacaturenummer 938225
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 27/11/2017
Sluitingsdatum 31/12/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijdezorggroep.nl