Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60902

Vacature: Parttime Medewerker Begeleider Gedragsgroep voor Daelzicht in Heel

VACATURENR lv-60902 (28-11-2017)

MEDEWERKER BEGELEIDING GEDRAGSGROEP TE HEEL (24-30 UUR PW) / V11.02

Anjerhof 3 en 4


Daelzicht regio Midden Limburg
Anjerhof 3 en 4
Werkveld: Gehandicaptenzorg
Soort vacature: Niveau 3-4, Groepsleider
Niveau 3: Medew. Maatschap. Zorg (3)
Niveau 3: Soc. Pedagogisch Werker (3)
Niveau 4: Medew. Maatschap. Zorg (4)
Niveau 4: Soc. Pedagogisch Werker (4)
Niveau 3: Begeleider (3)
Niveau 4: Begeleider (4)
Niveau 3-4: Woonbegeleider
Niveau 3-4: Medewerker crisisopvang
Niveau 3: Verzorgende (zonder IG) (3)
Niveau 3: Verzorgende IG (3)
Niveau 4: Verpleegkundige (4)
Niveau 5: Soc. Pedagogisch Hulpverl.(5)
Dienstverband: Onbepaalde tijd (vast dienstverband)
Uren in de week: 24-30


Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid.

Zoek jij een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is en heb jij affiniteit met psychiatrische ziektebeelden en gedragsproblematiek? Grijp dan je kans en reageer op deze boeiende vacature!

I.v.m. uitbreiding van onze formatie zijn wij per 1 januari 2018 op zoek naar 4 nieuwe collega’s op onze locaties Anjerhof 3 en 4 in Heel voor de functie van:
Medewerker begeleider gedragsgroep (mogelijkheden tussen de 24 en 30 uur pw)

De locatie
Anjerhof 3 en 4 zijn 2 gekoppelde woningen op ons moderne terrein voor Beschermd Wonen in Heel. Ritme en regelmaat is hier wat de klok slaat, heel belangrijk voor onze cliënten.

Wat voor cliënten wonen dan bij ons? Op Anjerhof 3 wonen 10 cliënten en op Anjerhof 4 wonen 9 cliënten. Zowel mannen en vrouwen, tussen de 30-60 jaar, een aantal zijn PSV-fans, anderen verzamelen prulletjes, spelen tennis of hebben zelf een prachtige bedsprei gehaakt. Stuk voor stuk hele mooie mensen met hun eigen (gedrags)specifieke behoeften en aansturing. Hun zorgvragen zijn zeer divers qua hulpvraag gecombineerd met gedragsproblematiek, waarbij te denken is aan (een combinatie van) autisme en psychische gedragsproblematiek. De cliënten zijn ernstig tot matig verstandelijk beperkt. Geregeld krijgen wij nieuwe doorstroom vanuit bijvoorbeeld Crisisopvang Cocon of stroomt een cliënt van ons door naar een andere locatie.

Onze teams zorgen voor elkaar en zorgen er daardoor ook voor dat alle openvallende diensten zelf worden opgelost. Dat is vanwege onze cliëntengroep ook de beste en fijnste oplossing. Een paar keer per jaar wordt door de teams teambuilding georganiseerd, een goede manier om elkaar beter te leren kennen en een nog betere band met elkaar te krijgen.

Functieomschrijving
Als medewerker begeleid en verzorg/ondersteun je de diverse verstandelijk beperkte cliënten die samen wonen in groepsverband. Je ondersteunt de cliënt met zijn dagelijkse uitdagingen en activiteiten, van opstaan en douchen tot eten en (mee) naar de dagbesteding gaan. Je werkt altijd samen met een collega, dus je hebt altijd iemand met wie je kunt overleggen en samen kunt optrekken. Ook sta je voor elkaar klaar als het eens nodig is. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de cliënten de best mogelijke kwaliteit van leven hebben en zij zo gelukkig mogelijk zijn. Waar mogelijk streef je samen met de cliënt naar verbetering van (sociale) omstandigheden en vaardigheden.

Wij vragen
Als geschikte kandidaat heb jij:
  • een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, bijv. MMZ3. Een diploma op niveau 4 of bijvoorbeeld SPH, Social Work of Pedagogiek sluit ook prima aan.
  • aantoonbare affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking, autisme, psychiatrische problematiek en bijkomende gedragsproblematiek.
  • een evenwichtig en positief ingesteld karakter, staat stevig in zijn/haar schoenen en kan consequent optreden
  • de mogelijkheid om bij voorkeur per 1 januari 2018 te starten, eerder of later in overleg mogelijk.
  • een flexibele instelling en kan werken in dag-, avond- en weekenddiensten (geen nachten)
  • zin in een nieuwe baan waar geen dag hetzelfde is!

Dienstverband
Afhankelijk van ervaring en competenties kan een vast of een tijdelijk dienstverband (jaarcontract) worden overeengekomen. Bij een eventueel tijdelijk dienstverband zal na gebleken geschiktheid dit contract omgezet worden in een vast dienstverband.

Werktijden
Dag-, avond- en weekenddiensten (geen nachten)

Salaris
Salaris in functiegroep 40 conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling als medewerker intensieve zorg.

Aanvullende informatie
Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V11.02 uiterlijk 11 december naar Daelzicht, via het e-mailadres sollicitatie@daelzicht.nl.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Roger Pubben, teamleider, op telefoonnummer 06-30950785.

Solliciteren
Organisatie Daelzicht
E-mail sollicitatie@daelzicht.nl
Vacaturenummer V11.02
Overig Gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 13 december, donderdag 14 december en maandag 18 december.
Contactpersoon naam Yvonne van Bezel
Contactpersoon functie Recruiter
Plaatsingsdatum 24/11/2017
Sluitingsdatum 23/12/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@daelzicht.nl
Meer info  www.daelzicht.nl