Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60905

Vacature: Medewerker Facility Management voor Limgroup in Horst

VACATURENR lv-60905 (28-11-2017)

MEDEWERKER FACILITY MANAGEMENT


Limgroup, met hoofdvestiging in Horst, is een bedrijf gespecialiseerd in de veredeling en onderzoek binnen de gewassen aardbei, asperge en paddenstoelen.

Onze doelstelling is om de beste rassen voor teler en consument te ontwikkelen en uitgangsmateriaal te produceren voor de internationale markt.

Ruim 120 enthousiaste collega’s in diverse disciplines zoals research & development, sales en marketing, kwaliteitsbeheer en productie zetten zich hier dagelijks voor in

Functie inhoud
Limgroup is een professioneel en innovatief bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als eerlijk, direct en hands-on. Medewerkers werken met passie en zijn bereid om een stapje extra te doen om de hoge kwaliteit te waarborgen.
Als medewerker facility management binnen dit innovatieve bedrijf, ben je mede verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening. Werkzaamheden bestaan uit:
  • Het plaatsen, opvolgen en administratief verwerken van de inkooporders.
  • Diverse ondersteunende werkzaamheden t.b.v. facility management incl. contacten met leveranciers.
  • Bediening telefooncentrale.
  • Receptie, ontvangst en verwijzing van leveranciers en bezoekers.

Je bent representatief, weet wat het is om dienstverlenend te zijn. Je hebt zorg voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.
Waar nodig durf jij mensen aan te spreken om het beste resultaat te behalen. Problemen zijn voor jou een uitdaging, deze kun jij snel en besluitvaardig oplossen. Verder ben jij proactief, doortastend en denk je mee in het optimaliseren van het facility management.

Functie eisen
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de sector met een soortgelijke functie,
  • MBO+ denk & werkniveau,
  • Ervaring met kwaliteitssystemen, MS Office,
  • Ervaring in het werken met ERP programma’s (bij voorkeur Account View),
  • Goede beheersing van de Nederlands, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Limgroup biedt
Een uitdagende functie met voldoende afwisseling binnen een informele, maar resultaatgerichte professionele werkomgeving. Het betreft een fulltime dienstverband van 38 u/week. Je komt te werken in een groeiende organisatie met volop kansen jezelf te ontplooien. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Contact Informatie
Vind je jezelf passen in het functieprofiel en wil je graag ons team komen versterken? Stuur dan je motivatie en cv t.a.v. de heer J. Minten of per e-mail info@limgroup.eu. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer J. Niessen, Manager Facility, T 077-397 99 00

E-mail  info@limgroup.eu
Meer info  www.limgroup.eu