Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60911

Vacature: Supply Chain Assistant voor Stelrad in Nuth

VACATURENR lv-60911 (28-11-2017)

SUPPLY CHAIN ASSISTANT - FULLTIME


Stelrad zoekt
Wil jij je logistieke kwaliteiten in een breder werkgebied gaan inzetten of ben je op zoek naar een opstap in een logistieke rol, dan is dit de perfecte functie voor jou!

Als Supply Chain Assistant maak je deel uit van diverse logistieke processen. Deels met een eindverantwoordelijkheid en deels ter ondersteuning van andere afdelingen. Vanuit onze productielocatie in Nuth volg je de processen op. Als specialist zorg je voor overzicht en kwaliteit.

Je voert voorraadchecks uit, volgt de productieplanning op en ondersteunt bij order ingave. Daarnaast analyseer je retourzendingen en neem je op basis van jouw analyse zelf actie of instrueer je andere afdelingen. Tot slot stel je rapportages op voor o.a. het MT en voer je administratieve taken uit t.b.v. het logistieke proces.

Stelrad vraagt
Onze ideale kandidaat heeft een MBO 4 niveau met logistieke affiniteit. Daarnaast beschik je over:
  • Uitgebreide kennis van Exel (draaitabellen, samenvoegen, …);
  • Kennis van navision is een pré;
  • Sterke rapportage vaardigheden, analytisch vermogen en cijfermatig inzicht;
  • Vlotte communicatie waarmee je moeiteloos de belangen van de betrokken afdelingen behartigd en vertaald;
  • Sterke vaardigheden op het gebied van prioriteiten stellen. Ook in het sturen en opvolgen van meerdere taken weet je efficiëntie en overzicht te bewaren;
  • Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak.

Stelrad biedt
Stelrad biedt een uitdagende baan met veel interessante taken in een omgeving waar constant wordt gewerkt aan kwaliteit en verbetering. Daarnaast krijg je binnen Stelrad ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wij hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro (grootmetaal); met onder andere 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een salaris op basis van opleiding- en ervaring (maximaal €2850,- o.b.v. fulltime). Je start met een tijdelijk contract. Bij gebleken geschiktheid zal dit worden omgezet in een vast contract.

Wie is Stelrad
Caradon Stelrad B.V. is onderdeel van de internationale groep SRG (Stelrad Radiator Group) met meerdere productielocaties in Europa. Caradon Stelrad vervaardigt hoogwaardige producten voor de verwarmingsindustrie en exporteert deze naar diverse landen in Europa. Het beleid van Caradon Stelrad is gericht op innovatie en voortdurende investering in mensen en technologieën. Wij kenmerken ons door een platte organisatiestructuur en een no-nonsense mentaliteit. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze producten zie www.stelrad.eu

Geïnteresseerd?
Voor telefonische informatie kunt u terecht bij Edo Pluijmen (HR adviseur) tel. 06-51427225.

Uw reactie zien wij graag tegemoet via solliciteren@srg.eu
In uw sollicitatie zien wij graag de volgende onderdelen terugkomen:
  • CV
  • Motivatie
  • Datum per wanneer je beschikbaar bent

De eerste sollicitatieronde zal bestaan uit een kennismakingsmiddag op maandag 18 december 2017 om 15 uur. Nadat we jou meer hebben verteld over ons bedrijf in een presentatie en een rondleiding zal er met de uitgenodigde kandidaten in speeddates verder kennis worden gemaakt.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs

E-mail  solliciteren@srg.eu
Meer info  www.stelrad.eu