Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60913

Vacature: HR Medewerker voor Roto Smeets in Weert via Employment Services

VACATURENR lv-60913 (28-11-2017)

HR MEDEWERKER


De organisatie
Voor onze opdrachtgever, Roto Smeets Weert, zijn wij per direct op zoek naar een gedreven HR Medewerker voor 32 uur per week met standplaats Weert.

Roto Smeets Weert is dé specialist op het gebied van drukwerkoplossingen voor efficiënte massacommunicatie. Dit zowel op nationaal als internationaal niveau en dat al vele decennia lang.
Een aantal bekende titels, die Roto Smeets Weert nu produceert zijn: Elsevier, VPRO-gids, Flair, Vriendin, Quest en het Volkskrant Magazine.

De functie van HR Medewerker valt hiërarchisch en operationeel onder de senior HR Consultant van Roto Smeets Weert.

Samen met je collega, de senior HR Consultant, ben je verantwoordelijk voor het complete HR-beleid en HR-administratie van de circa 135 medewerkers van Roto Smeets Weert.

De functie
Het doel van deze functie is het op een juiste wijze onderhouden van de HR-administratie, zodanig dat deze een correct, actueel en volledig beeld geeft van de gegevens van de medewerkers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers bij vragen inzake arbeidsvoorwaarden en arbeidsovereenkomsten.

Tot de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de HR Medewerker behoren:
  • Verzorgen van de administratieve taken rond de HR-processen, zoals bijvoorbeeld bij in- en uit diensttreding van personeel;
  • Aanleveren van salarismutaties en controle van de loonstroken;
  • Opstellen van periodieke managementrapportages;
  • Beheren personeelsinformatiesysteem en dossiers;
  • Uitzetten van vacatures en verzorgen van een goede administratieve afhandeling naar kandidaten;
  • Opstellen en wijzigen van (arbeids)overeenkomsten;
  • Het controleren van de urenregistratie;
  • Administratieve en operationele ondersteuning van de Plantmanager.

Profiel van de kandidaat
Voor deze vacature komen wij graag in contact met gedreven en zelfstandige HR-medewerkers die beschikken over mbo+/hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding, aangevuld met tenminste drie jaar relevante werkervaring, bij voorkeur bij een productiebedrijf.

Naast je opleiding en je ervaring, verwachten we dat je in staat bent de processen verder te optimaliseren en mensen daarin mee weet te krijgen. Je werkt graag met cijfers en bent betrouwbaar, je wacht niet af maar neemt initiatief, komt gemaakte afspraken na, werkt kostenbewust, je bent loyaal en je voegt je naar het beleid en de belangen van de organisatie. Binnen deze hands on omgeving is het belangrijk dat je ook een praktische insteek hebt en flexibel bent.

Je houdt je goed op de hoogte van wijzigingen in (wettelijke) regelingen en de actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Daarnaast zorg je dat je relevante kennis actueel is ten aanzien van HR softwarepakketten, personeelsdossiers en archivering. Goede beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk. Je kan uitstekend werken met het Office Pakket (Word, Excel, Powerpoint).

Wat biedt Roto Smeets Weert?
Als het je aanspreekt om een substantiële bijdrage te leveren in een brede functie met de nodige uitdagingen, dan is dit een interessante opportunity voor jou. Een veelzijdige functie, volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling en een dynamische organisatie die aan verandering onderhevig is en die kansen biedt!

Natuurlijk biedt Roto Smeets Weert een uitstekend pakket primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt zij een werkomgeving waarin aandacht voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling centraal staan.

Interesse?
Voel je je aangesproken door het profiel en heb je interesse om te komen werken in een enthousiast en gedreven team met hardwerkende collega’s? Neem dan contact op met Hendrik Roeleveld (06-57679413) Employment Services.

Employment Services is verantwoordelijk voor de werving & selectie van geschikte kandidaten voor deze vacature. Meer informatie vind je op www.employmentservices.nl

E-mail  h.roeleveld@employmentservices.nl
Meer info  www.employmentservices.nl