Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60921

Vacature: Medewerker Planning & Operatie voor Fortas in Maastricht

VACATURENR lv-60921 (28-11-2017)

ls een van oorsprong Maastrichts bedrijf, is Intergarde uitgegroeid tot één van de best gewaardeerde aanbieders van beveiligingsdiensten. Onze organisatie heeft intussen 250 medewerkers en is actief in Zuid-Nederland. Naast een zeer servicegerichte instelling, onderscheidt Intergarde zich door het brede, integrale producten- en dienstenpakket (van technische systemen tot fysieke bewaking). Intergarde is een ISO-gecertificeerde organisatie met enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers die zorg dragen voor een betrouwbare en deskundige aanpak en uitvoering.Ondanks de groei van de organisatie is het persoonlijke en collegiale karakter behouden gebleven. Een sterke nadruk ligt dan ook op de teamprestatie en onderlinge solidariteit. Daarnaast wordt medewerkers veel vrijheid en daarmee zelfstandigheid geboden.

Als semi-landelijk beveiligingsbedrijf is Fortas de grootste beveiligingsorganisatie van Zuidoost Nederland. Gespecialiseerd in Mobiele Surveillance, bewaking en evenementenbeveiliging ligt bij Fortas de focus op meetbare, controleerbare en kwalitatief hoogwaardige beveiliging. Oftewel Helderheid in Veiligheid. Voor ons hoofdkantoor te Maastricht zoeken wij kandidaten voor de functie van:

JUNIOR MEDEWERKER PLANNING & OPERATIE M/V

(38 uur per week)


Wat ga je doen?
Als junior medewerker Planning & Operatie ben je een van de kamers van het hart van de organisatie. Je hebt de verbindende rol tussen binnen en buiten en zorgt er mede voor dat er efficiënt en effectief gewerkt kan worden, conform richtlijnen en procedures. Om dit te realiseren werk je mee aan de transformatie naar het participerend plannen van personeel. Je bent verantwoordelijk voor de planning van operationele werkzaamheden en het administratief vastleggen hiervan in het ERP-systeem. Hiertoe ondersteun je bij het onderhouden van workflows. Het up- to- date houden van de planning behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid. Hiertoe onderhoud je contact met in- en externe partijen. Je realiseert mede het rendement en neemt relevante beslissingen op operationeel niveau. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten bij mutaties en klachten. Samen met jouw directe collega’s draai je om toerbeurt piketdiensten.
Voor deze functie zijn enthousiasme en affiniteit met digitale processen belangrijker dan ervaring met personeelsplanning

Jouw competenties
Werken voor Fortas betekent dat je samen met ons invulling geeft aan "helderheid in veiligheid" en als ambassadeur dit motto uitdraagt. Hiervoor beschik je over de volgende competenties:
 • Zelfstandigheid
 • Inlevingsvermogen
 • Communiceren
 • Hart voor de klant
 • Teamgerichtheid
Samen vormen deze competenties het woord ZICHT. Zicht op vandaag, op de toekomst en op elkaar. Zicht op zaken die aandacht moeten krijgen. Hoe ZICHT-baar ben jij?

Daarnaast zijn de volgende kwaliteiten onmisbaar voor de uitvoering van jouw functie:
 • Je bent accuraat, je werkt nauwgezet en geordend
 • Je bent een ongekend planning & organisatietalent
 • Je bent besluitvaardig ook bij onvolledige informatie
 • Je bent flexibel, improviseert waar nodig

Jouw opleiding en ervaring
 • HBO werk- en niveau (bijvoorbeeld HBO-Facility Management)
 • Goede beheersing van het MS-officepakket en affiniteit met ICT.
 • Inzicht in logistieke processen en informatiestromen is een pré.

Wat bieden we?
Fortas biedt: een uitstekend salarispakket behorend bij jouw capaciteiten en ervaring. Een plezierige werkomgeving en leuke collega’s. Afwisseling en verantwoordelijkheid maken het aanbod compleet.

Aanvullende informatie
Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Interesse?
Is deze functie je op het lijf geschreven? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief bij voorkeur per mail aan: hrm@fortas.nl of per post Fortas Beveiliging BV, Postbus 5065,6202 WE Maastricht. We verwelkomen je graag voor een kennismaking met onze organisatie!

E-mail  hrm@fortas.nl
Meer info  www.intergarde.nl