Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60931

Vacature: Zorgcoordinator voor Sevagram in Heerlen

VACATURENR lv-60931 (29-11-2017)

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad en Heuvelland. 1800 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum, drie hospices en één zorgboerderij.

Voor onze locatie De Hollehof zoekt Sevagram een:

ZORGCOÖRDINATOR (28-32 UUR PER WEEK)

In jouw rol als zorgcoördinator ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg binnen locatie De Hollehof. Jij bent mede verantwoordelijk voor het behalen van een positief (bedrijfs-)resultaat.

Taken en werkzaamheden:
Als zorgcoördinator ben jij mede verantwoordelijk voor het coördinatoren en waarborgen van de zorg- en dienstverlening voor de locatie en hieraan mede vorm geven. Je hebt een coachende houding binnen het team en bent de spil tot verdere ontwikkeling in onder andere het coachen van medewerkers in zelfstandig werken. Ook ben jij een rolmodel voor studenten binnen de locatie.

Als zorgcoördinator speel je een actieve rol bij het vertalen van de uitgangspunten van het Planetree-concept, dit alles met het doel om kwaliteit van leven van onze cliënten zo groot mogelijk te laten zijn. Je neemt deel aan commissies en werkgroepen met betrekking tot kwaliteit van zorg, daarnaast ben je ook voorzitter van het basis teamoverleg en je stimuleert de multidisciplinaire samenwerking op locatie.

Naast je coördinerende taken participeer je deels mee in de zorg en initieer je verbeterprojecten binnen de locatie. Je neemt regie in personele planning en hebt affiniteit met het bedrijfsmatige organiseren van de afdeling.

Wat kun jij ons bieden?
Als Zorgcoördinator vind jij een goede sfeer belangrijk en draag je hier aan bij. Je kunt goed samenwerken en bent proactief, ook in situaties die afwijken van de standaard. Je bent in staat om deze situaties te analyseren en doeltreffend te handelen. Hierbij beschik je over assertiviteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en een goeie dosis inlevingsvermogen. Verder vragen wij:
  • Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je te beschikken over een afgeronde hbo-opleiding Verpleegkunde;
  • Vanzelfsprekend ben in het bezit van een geldige BIG-registratie;
  • Liefst beschik je ook over een BHV-diploma, of je bent bereid dit te behalen;
  • Bekwaamheid in het verrichten van verpleegtechnische handelingen;
  • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten;
  • Bij onvoorziene situaties weet jij je hoofd koel te houden en handel jij professioneel. Dat je je goed weet te handhaven in complexe situaties en je sociale vaardigheden optimaal zijn spreekt vanzelf;
  • Open en transparante communicatie is voor jou geen struikelpunt;
  • Bereid te werken in een dynamische omgeving en je hierin flexibel op te stellen.

Locatie
Zorgcentrum De Hollehof is een gezellig zorgcentrum in de Heerlense wijk Molenberg, met zowel verzorgingshuis- als verpleeghuisplaatsen. Tevens is er een hospice voor gasten in hun laatste levensfase. De Hollehof ligt ongeveer op een kwartier lopen van het centrum. Het nabijgelegen Aambos biedt alle mogelijkheden om te wandelen in het groen, ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn. De busverbindingen naar andere delen van de stad, maar ook naar Kerkrade, zijn uitstekend. Vanwege het nieuwe station de Kissel is er nu ook een treinverbinding.

Wat bieden wij jou?
Deze functie betreft een parttime dienstverband voor gemiddeld 28-32 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris bij deze functie bedraagt, conform FGW 50 cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), maximaal € 3.444 op basis van 36 uur. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Solliciteren
Heb jij interesse in deze functie, reageer dan nu via de link op de website met je cv en motivatiebrief. Reageren kan tot en met 26 december 2017. Hierna vindt de cv selectie plaats en ontvang je bericht over het vervolg.

De gesprekken zullen plaatsvinden op 18/19 december 2017. Reserveer deze datums alvast in je agenda.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.
Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.sevagram.nl