Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60949

Vacature: (Assistent) Monteurs Electra Sterkstroom Installaties voor Lejeune Multi Electra in Maastricht

VACATURENR lv-60949 (30-11-2017)

Lejeune Multi Electra is een servicegericht installatiebedrijf, gespecialiseerd in alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandmeldinstallaties, alsmede ook elektrotechnische installaties. Dit alles met de zekerheid van de hoogst denkbare service én onze bekende topkwaliteit. Ons bedrijf bestaat uit 20 medewerkers en is gevestigd in Maastricht. Voor de versterking van onze buitendienst zijn we op zoek naar een:

(ASSISTENT) MONTEURS ELECTRA STERKSTROOM INSTALLATIES (M/V)


Omdat we een uitgebreid pakket technieken in huis hebben is een zeer afwisselde baan gegarandeerd! We bieden daarnaast goede arbeidsvoorwaarden mèt optimale doorgroeimogelijkheden.

Lejeune Multi Electra bestaat al meer dan 55 jaar,en dat bereik je niet zomaar. We werken sterk regionaal en hebben ons gespecialiseerd in moderne technieken die snel veranderen. We een trots team met goed materieel en scholen continu bij. Bij ons krijg je niet alleen een baan, maar ook levensloop bestendig werk.

Als je bij wilt blijven, zorgen wij ervoor dat je bij blijft. Het volgen van een cursus of vervolgopleiding wordt daardoor gestimuleerd.

Profiel:
Je bent gemotiveerd en hebt een (bijna) afgeronde MBO niveau 4 opleiding elektrotechniek of LBO - VMBO - MBO niveau 3 of 4. Rijbewijs B en VCA certificaat is in je bezit. Als je daarnaast ook kennis hebt van de beveiligings- en brandmeld techniek is dat een voordeel. Je bent bereid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Sollicitatie
Enthousiast? Mail dan je sollicitatiebrief met foto en CV naar yvo@le-jeune.nl.
Voor extra informatie over ons bedrijf zie:www.le-jeune.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lejeune Multi Electra
Wethouder van Caldenborghlaan 30
6226 BT Maastricht

E-mail  yvo@le-jeune.nl
Meer info  www.le-jeune.nl