Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60950

Vacature: Parttime Vakgroepsecretaris Heelkunde voor Zuyderland in Heerlen en Sittard-Geleen

VACATURENR lv-60950 (30-11-2017)

Vakgroepsecretaris Heelkunde

Zuyderland

Werkveld: Geestelijke gezondheidszorg
: Ziekenhuizen
: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies: Financ./ Administratief
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 22


Zuyderland is één van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland, waar de patiënt verzekerd is van innovatieve zorg op menselijke maat. De zorg wordt professioneel en efficiënt georganiseerd in een inspirerende werkomgeving. Wonen en werken in het prachtige heuvelland met een grensoverschrijdend cultuuraanbod: een bijzonder stukje Nederland gelegen in het hart van Europa.

Per 1 januari 2015 is het coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland opgericht, waarin vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst zijn verenigd. Binnen MSB Zuyderland zijn circa 400 medisch specialisten actief. De medisch specialisten hebben zich verenigd in vakgroepen. Zuyderland is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings-Ziekenhuizen (STZ) en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.

Bij de vakgroep Heelkunde Zuyderland Medisch Centrum ontstaat per 1 februari 2018 een vacature voor een

VAKGROEPSECRETARIS HEELKUNDE (0,6 FTE)


ONZE AFDELING
De vakgroep Heelkunde Zuyderland Medisch Centrum met locaties in Heerlen en Sittard-Geleen, is een grote opleidingsvakgroep met 21 chirurgen, 18 arts-assistenten in opleiding en 11 arts-assistenten niet in opleiding. De vakgroep heeft de kwaliteit van de zorg en patiëntgerichtheid hoog in het vaandel staan.

De secretaris wordt aangestuurd door en rapporteert aan het management team (MT). Ontwikkeling van goede relaties met elk individueel vakgroeplid, zowel met artsen als met ondersteunend personeel, is een vereiste.

Functieomschrijving
Wij onderscheiden in ieder geval de volgende taken:
 • het ondersteunen van het MT bij alle voorkomende secretariële werkzaamheden en agendabeheer;
 • het plannen, voorbereiden en notuleren van de vakgroep-, GM-MT- en MT-vergaderingen;
 • het in overleg uitvoeren/communiceren van diverse besluiten uit de diverse vergaderingen;
 • het voeren van de boekhouding van de vakgroep en het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden t.a.v. de financiën van de vakgroep;
 • het ondersteunen van de vakgroep in werkzaamheden op het gebied van HR;
 • het bieden van ondersteuning aan het vakgroepsecretariaat tijdens verlofperiode en bij extra werkdruk.

De vakgroep Heelkunde en Zuyderland Medisch Centrum zijn als organisatie nog volop in ontwikkeling sinds de fusie per 1 januari 2015. Dat betekent dat met name ondersteunende functies binnen onze vakgroep en het ziekenhuis nog onderhevig zijn aan ontwikkeling. Ook voor deze functie geldt daarom een flexibele werkhouding ten aanzien van uitvoeren van taken en de natuurlijke bereidheid om mee te denken over hoe we zaken beter en efficiënter kunnen organiseren.

Wij vragen
 • HBO werkniveau (bijvoorbeeld een HBO opleiding gezondheidswetenschappen of opleiding in bedrijfsvoering of MBO opleiding met duidelijk aantoonbaar HBO werkniveau).
 • U heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve en dienstverlenende houding.
 • U kunt goed samenwerken met onder andere medisch specialisten en alle medewerkers betrokken bij de vakgroep Heelkunde.
 • U weet uw weg zelfstandig te vinden in het ziekenhuis, bent flexibel in uitvoering van taken en werkt graag in een team.
 • U bent flexibel in werktijden (vergaderingen vinden doorgaans plaats in de vroege ochtend of gedurende de avond).

Specifieke functie eisen:
 • goed kunnen werken met Microsoft Office, specifiek met Excel;
 • kennis van boekhouden, werken met programma Exact is een pré;
 • zelfstandige werkhouding.

Dienstverband
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, vooralsnog voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.

Werktijden
Het gemiddeld aantal te werken uren is 22 uur per week. De werktijden en dagen worden in onderling overleg bepaald, waarbij we uitgaan van flexibele inzet. Het werk wordt doorgaans gelijkmatig verdeeld over de locaties Heerlen en Sittard-Geleen.

Salaris
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.
Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring en conform de CAO Ziekenhuizen (maximaal FWG 50), als ook de overige arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname pensioenfonds PFZW.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.

Informatie
Informatie kan worden ingewonnen bij mevrouw N. de Rouw, vakgroepmanager Heelkunde, telefonisch bereikbaar via 06-50504754.
Meer informatie over deze vacature en over Zuyderland: www.zuyderland.nl

Solliciteren
Organisatie: Zuyderland (Atrium-Orbis)
Vacaturenummer: 650451
Overig: Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot en met 19 december 2017 gestuurd worden naar het bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb@zuyderland.nl.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagochtend 12 januari 2018.
Plaatsingsdatum: 30/11/2017
Sluitingsdatum: 20/12/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  msb@zuyderland.nl
Meer info  www.zuyderland.nl