Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60960

Vacature: Parttime Begeleider SPW1 voor Leger des Heils in Maastricht/Eindhoven

VACATURENR lv-60960 (30-11-2017)

BEGELEIDER SPW1 BINNEN DE FLEXPOOL LIMBURG EN BRABANT


Wij zoeken nieuwe spw-collega's voor onze Flexpool, inzetbaar in Maastricht/Heerlen of Eindhoven/Helmond, in de vorm van min-max contracten van 8-18, 16-24 of 24-32 uur. Ervaring, affiniteit en passie met en voor onze doelgroep zijn een must!

Functie-specificaties
Locatie: Maastricht/Eindhoven
Uren: 8 - 32 uur
Plaatsingsdatum: 16-11-2017
Reageren vóór: 18-12-2017
Functiecategorie: Maatschappelijke opvang / begeleiding


Wat je doet
Als Sociaal Pedagogisch Werker Flexpool ben je flexibel inzetbaar voor zowel ingeplande als ad hoc diensten op onze intramurale locaties: domussen, LIBW en dag- en nachtopvanglocaties in Heerlen en Maastricht. Je ondersteunt collega's en clienten door de dag heen. Je assisteert in de dagelijkse taken op de locaties en stimuleert de clienten in hun ontwikkeling volgens de herstelgerichte aanpak. Op de domus-locaties betreft het vroege en late diensten, op de dag- en nachtopvang zowel vroege, late als nachtdiensten.

Je hebt actief contact met cliënten door aanwezig te zijn in de gemeenschappelijke ruimte en je zoekt de cliënten op in hun eigen kamer. Je zoekt samen met de cliënt naar oplossingen voor de verschillende problemen waar de cliënten mee te maken hebben. Zo begeleid je cliënten naar een zinvolle dagbesteding, help je hen mee bij het oplossen van financiële problemen en het opbouwen en onderhouden van het netwerk. Ook dien je een positief Christelijke geloofsovertuiging te hebben en zodoende de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg te onderschrijven.

Wij vragen
 • Relevante opleiding in zorg en welzijn op niveau MBO 3-4
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring met de doelgroepen dak- en thuislozen en/of verslaafden
 • Basiskennis van de sociale systemen voor zover van belang voor de begeleiding en ondersteuning van cliënten
 • Basiskennis van maatschappelijke ontwikkelingen
 • Kennis van de doelgroep
 • Probleemoplossend vermogen
 • Teamgericht kunnen werken
 • Stressbestendig en flexibel
 • Creativiteit voor het bedenken en organiseren van activiteiten
 • Bereid om onregelmatige diensten te werken
 • Een positief Christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg

Wij bieden
Werken bij het Leger des Heils Limburg/Brabant biedt naast werken met leuke collega’s aan kwalitatieve projecten nog een aantal extra voordelen. Allereerst profiteer je van een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en opleidingen/trainingen.

Verder bieden wij:
 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening schaal 4 (minimaal € 1818,- en maximaal € 2500,- bij een fulltime dienstverband)
 • Opname in pensioenfonds PFZW
 • Mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Over het Leger des Heils
Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl/limburg-brabant. De werkeenheid Leger des Heils Limburg/Brabant verleent onder andere hulp, zorg en dienstverlening aan dak- en thuislozen in Maastricht, Heerlen, Eindhoven en Venlo. Wij hebben onder meer de volgende werkvormen: laagdrempelige opvangvoorzieningen, sociaal pension, ambulante woonbegeleiding en domushuizen.

Lijkt dit je wat?
Ben jij geïnteresseerd in de bovenomschreven functie? Solliciteer dan nu via onze website www.werkenbijhetlegerdesheils.nl.

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Hilde van den Homberg, zij is te bereiken op telefoonnummer 06-11330741.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.legerdesheils.nl