Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60961

Vacature: Parttime/Fulltime Verpleegkundige Obstetrie voor Laurentius Moeder & Kind Centrum in Roermond

VACATURENR lv-60961 (30-11-2017)

Wij zijn op zoek naar een

VERPLEEGKUNDIGE OBSTETRIE

Vacaturenummer 17-142, 20-36 uur per week


Over Laurentius
Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoog complexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.

Het Moeder en Kind Centrum
Ons nieuwe Moeder & Kind Centrum is in augustus 2016 in gebruik genomen. Alle zorg voor (aanstaande) moeders en kinderen is hier bij elkaar op één afdeling gevestigd, dus zowel de verloskundige als kindergeneeskundige zorg. In het MKC wordt 24/7 zowel geplande als ongeplande zorg geleverd. In onze medische en verpleegkundige zorg staat het gezin centraal. Onze gezinsgerichte zorg (family centered care) is erop gericht om elk gezin waar nodig te ondersteunen en te begeleiden met respect voor hun wensen en opvattingen.

De functie
Je verleent verpleegkundige, geprotocolleerde medische zorg onder de supervisie van een klinisch verloskundige/medisch specialist. Daarnaast onderzoekt, behandelt en begeleidt je de obstetrische patiënt, neemt deel aan multidisciplinair overleg en hebt een coördinerende rol in het zorgproces en behandeltraject rondom de toegewezen obstetrische/gynaecologische patiënt. Tevens geef je voorlichting en verzorg je (bij)scholingen.

De werkzaamheden omvatten in hoofdzaak:
 • Coördinatie van zorgverlening
 • Verpleegkundige zorg en begeleiding
 • Informatievoorziening en deskundigheidsbevordering
 • Kwaliteit
 • Administratie en huishouding

Wie zoeken we?
 • Je bent in het bezit van een MBO/HBO verpleegkundig diploma met bij voorkeur gespecialiseerde opleiding obstetrie (en gynaecologie) of de bereidheid tot het volgen van de opleiding.
 • Je bezit een geldige registratie in het BIG-register.
 • bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig, integer en assertief;
 • beschikt over een flexibele instelling en op meerdere afdelingen inzetbaar zijn;
 • staat open voor vernieuwingen en beschikken over basiskennis en vaardigheid in het gebruik van gangbare automatiseringssystemen.

Wat bieden we jou?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De salariëring vindt plaats conform de CAO-Ziekenhuizen in functiegroep 50, middels functiebeschrijving Verzorgende-Verpleegkundige D. Indien Laurentius met je een arbeidsovereenkomst aangaat, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en tenminste twee referenties aan te leveren, waarvan tenminste één bij de huidige/laatste werkgever. Sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandagochtend 18 december 2017.

Informatie en sollicitatie
Informatie kan worden ingewonnen bij Tanja Nikolic, teamleider. Telefoonnummer 06-46206238
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Mieke Houben, HRM Adviseur, telefoon 0475 - 38 3096.

Tot uiterlijk 13 december 2017 kunt u reageren via het sollicitatieformulier.
Klik hier3 om het sollicitatieformulier te openen.

Solliciteren
Meer info  www.lzr.nl