Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60962

Vacature: Technician E/I/A / Electron Beam Technology Specialist voor Trespa in Weert

VACATURENR lv-60962 (30-11-2017)

Trespa International B.V. te Weert is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van hoogwaardige plaatmaterialen voor gevelbekleding en interieurtoepassingen. Trespa heeft wereldwijd ongeveer 600 medewerkers, produceert jaarlijks meer dan 4 miljoen vierkante meter plaatmateriaal en realiseert een omzet van 160 miljoen euro. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Weert.

Als groeiende organisatie zijn continue innovatie, internationalisering en decentralisatie de belangrijkste uitgangspunten voor ons beleid waarbij de eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling van onze medewerkers voorop staat.

Voor de Production Unit Finished Products zoeken wij een:

TECHNICIAN E/I/A / ELECTRON BEAM TECHNOLOGY SPECIALIST M/V

Technician Electrical / Instrumentation / Automation


De functie
Tot het takenpakket behoren:
 • Het zelfstandig analyseren en oplossen van storingen.
 • Inbrengen van verbeteringsvoorstellen, modificaties en onderhoud aan de installaties met betrekking tot functionering, bedieningsgemak, veiligheid en structuur hard- en software.
 • Het voorbereiden (plannen), ontwikkelen en uitvoeren van modificatie- en reparatiewerkzaamheden.
 • Het uitvoeren van inspectief en preventief onderhoud.
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden: reserveren van materialen, boeken/aanvullen van OH-meldingen SAP en het maken van 1 puntslessen c.q. werkinstructies.
 • Programmeren in S5 en S7 is een must, installeren/afstellen frequentie en servo regelaars, installeren/afstellen van flow/druk/niveau/ temperatuur transmitters en bijbehorende regelaars.
 • Meewerken bij door leveranciers uit te voeren nieuwbouwwerkzaamheden en in bedrijf stellen/uittesten van nieuwe apparatuur.
 • Begeleiden van derden.
  Electronica:
 • Storingsanalyse tot op componentenniveau
 • Oscilloscoopmetingen
 • Meten aan componenten en schakelingen

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde HBO electrotechniek opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring met kennis en affiniteit van electronica. Je beheerst de Engelse en Duitse taal. Je hebt ruime kennis van Siemens PLC-besturing, aandrijfbesturingen en meet- en regeltechniek algemeen.
Verder beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een zelfstandige, creatieve en analytische instelling.

Ben jij de Technician E/I/A die wij zoeken?
Schrijf dan een korte motivatie waarom je denkt deze functie goed te kunnen uitoefenen en stuur deze met CV aan: Trespa International B.V., afdeling Human Resources ter attentie van Math Coppen, Wetering 20 6002 SM Weert. Je kunt ook per e-mail reageren: M.coppen@trespa.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  M.coppen@trespa.com
Meer info  www.trespa.com