Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60972

Vacature: Parttime Psychiater GGZ voor HuisartsenOZL in Oostelijk Zuid-Limburg

VACATURENR lv-60972 (30-11-2017)


HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 132 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van de kwaliteit van zorg, innovatie en informatie. Voor de werkmaatschappij GGZ OZL zoeken wij voor het bieden van deskundig advies aan huisartsen, POH GGZ en patiënten in de eerste lijn een:

PSYCHIATER GGZ (M/V)

24 uur per week


Functie-informatie:
Als psychiater binnen HuisartsenOZL vervult u een consultatiefunctie GGZ voor de aangesloten huisartsen. Huisartsen en praktijkondersteuners GGZ kunnen u raadplegen voor een breed scala aan GGZ-vragen vanuit de eerste lijn. Vragen kunnen betrekking hebben op diagnostiek, medicatie, gewenste behandeling en eventuele verwijzing naar de Generalistische Basis GGZ, Specialistische GGZ of andere vormen van passende zorg.
U neemt deel aan het multidisciplinaire overleg binnen verschillende huisartsenpraktijken en voert telefonische consulten of e-consulten. Indien gewenst ziet u de patiënt in een face-to-face contact. U rapporteert vervolgens uw bevindingen aan de betreffende huisarts of POH GGZ. Daarnaast ondersteunt u huisartsen in onder andere het medicatiebeleid van stabiele chronische GGZ patiënten die vanuit de GGZ worden overgedragen aan de huisarts. Tenslotte heeft u een actieve rol in het opbouwen en onderhouden van contacten met huisartsen en POH GGZ.

Profiel:
U heeft een afgeronde opleiding in het medisch specialisme psychiatrie, bent BIG geregistreerd en bent in het bezit van een AGB-code. U heeft ervaring in de samenwerking met huisartsen en POH GGZ. U beschikt over de kennis en vaardigheden om de mogelijkheden in de eerste lijn te benutten. Daarnaast heeft u een netwerk in de regio, zodat er juist verwezen kan worden indien dit nodig is.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze omgeving en een honorering die past bij uw opleiding en ervaring.

Informatie:
Voor functie-inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Joyce Schiffers ( 045-7470044 |ma-di-do-vrij) en voor vragen over de wervingsprocedure met Ingrid Grooten (045-7470042 | ma-di-do-vrij).

Sollicitatie:
Spreekt deze vacature u aan? Mail uw sollicitatiebrief met cv dan voor 15 december naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. mw. I. Grooten-Mertens, Adviseur P&O HuisartsenOZL, mailadres: vacature@hozl.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 19 en donderdagochtend 21 december a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

E-mail  vacature@hozl.nl
Meer info  www.hozl.nl