Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60977

Vacature: Chauffeur/Logistiek Medewerker voor Document House Limburg in Maastricht

VACATURENR lv-60977 (01-12-2017)

Document House Limburg is Gold Partner van Xerox en levert kantooroplossingen op het gebied van documentenbeheer voor de Limburgse MKB markt. Daarnaast leveren wij software oplossingen op het gebied van digitaal archiveren, documentmanagement en document- en factuur automatisering. Tevens zijn we leverancier van 15.000 kantoorartikelen.
Klant- en medewerker tevredenheid staan, samen met ethisch handelen bij ons voorop.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

CHAUFFEUR/LOGISTIEK MEDEWERKER (FULLTIME)

Dit ga je doen: Als chauffeur/Logistiek medewerker ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het zo efficiƫnt en zo correct mogelijk afleveren van de juiste bestellingen bij onze klanten. De bestellingen bestaan uit machines, kantoorartikelen en papier. Verder draag je zorg voor de orde en netheid van het magazijn, materialen en jouw bestelbus. Samen met je collega's zorg je voor een maximale klanttevredenheid!

Ben jij? Een enthousiast, stressbestendig, zelfstandig en dienstverlenend persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heb jij een opleiding op minimaal VMBO niveau? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, doorzettingsvermogen, ben je secuur en ben jij in het bezit van minimaal rijbewijs B? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Dit bieden wij: Een informele werksfeer, opleidingen/trainingen en doorgroeimogelijkheden. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling.

Jouw reactie: Enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatiebrief met pasfoto en cv naar: Tanja Naus: t.naus@dhlimburg.nl o.v.v. Chauffeur/Logistiek medewerker

E-mail  t.naus@dhlimburg.nl
Meer info  www.dhlimburg.nl