Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60978

Vacature: (Parttime) Ondersteuner Wonen & Zorg voor Cicero in Brunssum / Schinveld

VACATURENR lv-60978 (01-12-2017)


Je verstaat je vak.
Je wilt voortdurend leren.
Je voelt je verantwoordelijk voor wat je doet.
Je bent nieuwsgierig en creatief.
Je bent vriendelijk en hebt aandacht voor anderen.
Je communiceert hartelijk, duidelijk en met respect.
Je houdt rekening met en sluit waar mogelijk aan bij vertrouwde waarden en gewoonten van anderen.

Past dit bij jou? Dan pas jij bij Cicero Zorggroep!

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan ruim 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 1.800 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.


Bij zorgcentrum Schuttershof in Brunssum en zorgcentrum Aan de Bleek in Schinveld zijn ten behoeve van de intramurale zorg per direct diverse functies vacant van

ONDERSTEUNER WONEN & ZORG

16 - 32 uur per week (uren zijn bespreekbaar)


Functieomschrijving
 • Als ondersteuner wonen & zorg bij Cicero Zorggroep ondersteun je de verpleegkundigen en verzorgenden IG bij de verzorging en begeleiding van cliënten.
 • Samen met je collega’s creëer je een aangename verblijfsomgeving en stimuleer je de zelfredzaamheid van de cliënt.
 • Je verstrekt warme maaltijden, broodmaaltijden en dranken aan cliënten en zorgt daarbij voor een aantrekkelijke presentatie en aangename sfeer. Daarnaast ondersteun je cliënten daar waar nodig bij het gebruik van de maaltijden en signaleer je eventuele voedingsproblemen.
 • Je verricht diverse hand- en spandiensten waaronder het bijvullen van materialen, doen van bestellingen, opruimen van ruimten en lichte huishoudelijke- en schoonmaakwerkzaamheden.
 • Je signaleert risico’s en bespreekt deze met je collega’s of je zorgmanager.
 • Je verricht eenvoudige administratieve handelingen.

Functie-eisen
 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding helpende zorg & welzijn (niveau 2).
 • Je beschikt over aanvullende scholing en/of ervaring met bereiding en uitgifte van voeding en gastvrijheidsprincipes.
 • Je bent op de hoogte van de richtlijnen in het kader van algemene veiligheid en de voedselveiligheid (HACCP) en bent in staat deze in praktijk te hanteren.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en uitdrukkingsvaardigheid ten behoeve van een respectvolle omgang met cliënten, familie, collega’s en externe hulpverleners.
 • Daarnaast ben je als persoon geduldig, enthousiast, neem je initiatieven, werk je systematisch, ordelijk en hygiënisch en heb je een resultaatgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden
Aanstelling voor bepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens CAO VVT in functiegroep 25. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, en Verzorgingshuizen en Thuiszorg van toepassing.

Inlichtingen?
Wil je meer informatie over deze functie dan kun je hiervoor terecht bij mevrouw Ellis Op den Kamp, recruiter, tel. 045 800 13 49 of 06 13 46 84 15 (te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag).

Sollicitaties
Je schriftelijke sollicitatie kun je vóór 15 december richten aan:
Stichting Cicero Zorggroep, Postbus 149, 6440 AC Brunssum, t.a.v. Ellis Op den Kamp, recruiter, onder vermelding van vacaturenummer NG-V1779.
Of reageer per mail: sollicitatie@cicerozorggroep.nl

E-mail  sollicitatie@cicerozorggroep.nl
Meer info  www.cicerozorggroep.nl