Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60999

Vacature: Manager One Call, Customer Care Center voor Boels in Sittard

VACATURENR lv-60999 (04-12-2017)

Dit is de rol
Het Customer Care Center (CCC) bestaat uit de afdelingen One Call, Call Center en Support. Het CCC richt zich op het ondersteunen van de interne en externe klanten. Dit zijn de filialen, (key)accountmanagers, dedicated en one-stop-shopping klanten. De afdeling One Call voorziet de zakelijke verhuurmarkt in binnen- en buitenland van alle benodigde materialen en gereedschappen. De medewerkers van de afdeling zijn het eerste aanspreekpunt voor de klanten van Boels One Call en zorgt voor een snelle en passende invulling van alle huurbehoeftes.

In de functie van Manager One Call rapporteer je direct aan de Manager Customer Care Center. Je bepaalt op strategisch niveau de doelstellingen van de afdeling en bewaak je deze met in acht neming van de kwaliteitsnormen binnen Boels Rental. Je brengt de processen in kaart en werkt aan een continue verbetering van de processen. Daarnaast heb je een initiërende rol in de groeistrategie van de afdeling en de uitvoering hiervan. Op tactisch niveau ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de afdeling One Call, teneinde een efficiënte, effectieve en klantgerichte serviceverlening te realiseren binnen de gemaakte organisatiedoelstellingen. Je maakt analyses en zet acties uit met betrekking tot meetgegevens uit planningen en realisaties van de operatie. Je bent daarnaast aanspreekpunt en sparringpartner van de interne klant en de externe klanten en leveranciers.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
  • Je hebt 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke branche (verhuur / transport / logistiek / productie);
  • Je hebt leidinggevende ervaring bent daadkrachtig en beschikt over overtuigingskracht;
  • Je bent analytisch sterk en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Kennis van overige talen is een pré;
  • Je beheerst het MS-Office pakket;
  • Je beschikt over empathisch vermogen, bent communicatief vaardig en stressbestendig;
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit;
  • Je bent enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en hebt geen 8-17h mentaliteit.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels?
Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Solliciteren
Meer info  www.boels.com