Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61001

Vacature: Parttime Medewerker Ambulante Begeleiding voor Daelzicht in Maasgouw/Weert

VACATURENR lv-61001 (04-12-2017)

MEDEWERKER AMBULANTE BEGELEIDING REGIO MIDDEN / V11.04


Daelzicht regio Midden Limburg
Ambulant team regio Maasgouw/Weert

Kom jij in een zelfstandige functie goed tot je recht en heb je een passie voor het op weg helpen en ondersteunen van kwetsbare burgers in hun thuissituatie? Ben jij die enthousiaste en flexibele collega die een aanwinst is voor ons team? Reageer dan snel op deze leuke vacature!
Voor het ambulante team regio Midden (Regio Maasgouw/Weert) zijn wij per 1 januari 2018 op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

Medewerker ambulante begeleiding
(in afstemming mogelijkheden tussen de 15 en 22 uur gemiddeld p/w, dus zowel contract voor 15, 20 of 22 uur p/w mogelijk)

De locatie
Ambulante Begeleiding Ondersteuning & Services Thuis biedt ambulante begeleiding aan volwassenen met een beperking, autisme, of bijzondere gedragsproblemen. De ondersteuning is steeds afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen van de cliënt en richt zich met name op het persoonlijk welzijn van de kwetsbare burger en zijn omgeving, met de nadruk op het mede ontwikkelen van zijn zelfstandigheid, sociale netwerk en vrijetijdsbesteding. Werken in ambulante begeleiding betekent dat je alleen werkt en zelfstandig op pad gaat.

Functieomschrijving
Er wordt verwacht dat de medewerker in staat is om op een enthousiaste, methodische en vraag gestuurde wijze mede uitvoering te geven aan het persoonlijk plan. Onze nieuwe collega dient in hoge mate zelfstandig te functioneren. Terugval op collega’s is niet altijd direct mogelijk. Openheid en heldere schriftelijke communicatie zijn van belang. Flexibel kunnen en willen inspelen op de veranderende vragen van onze cliënten in een veranderende omgeving is een must.
In de ambulante begeleiding geef je uitvoering aan de specifieke hulpvragen van de cliënt thuis. Professionele betrokkenheid, inlevingsvermogen en zelfstandig kunnen werken zijn hiervoor onmisbare eigenschappen. Je kunt je aanpassen aan normen en waarden van het gezin of de cliënt waar je werkzaam bent. Doorzettingsvermogen, zelfreflectie, grenzen aangeven en verwachtingen uitspreken zijn eveneens competenties waarover je in deze werksetting dient te beschikken.

Wij vragen
Als geschikte kandidaat heb jij:
 • een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, bijv. MMZ3 (een diploma op niveau 4 of bijvoorbeeld SPH, Social Work of Pedagogiek sluit ook prima aan);
 • ruime en diverse ervaring in de ondersteuning van mensen met een beperking;
 • bij voorkeur ervaring in ambulante hulpverlening, je weet wat je kunt verwachten;
 • een kritische blik naar jezelf, je team en de organisatie en het vermogen om daar waar nodig de zorgverlening te verbeteren en te vernieuwen;
 • de mogelijkheid om bij voorkeur per 1 januari 2018 te starten, eerder of later in overleg mogelijk;
 • een flexibele instelling en kan werken in dag-, avond- en weekenddiensten (geen nachten).
 • zin in een nieuwe baan waar geen dag hetzelfde is!
 • rijbewijs B en beschikking over een auto

Dienstverband
Het betreft een jaarcontract met de intentie om deze na afloop, bij goed functioneren, om te zetten in een vast dienstverband.

Werktijden
De werkzaamheden kunnen in overleg met de kwetsbare burger, zowel overdag als ’s avonds gepland worden. Onderlinge ondersteuning in het team vinden wij een vanzelfsprekendheid.

Salaris
Wat bieden wij jou
 • een leuke, uitdagende en afwisselende werkomgeving;
 • salaris in functiegroep 35 conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling als medewerker begeleiding;
 • afhankelijk van ervaring en competenties bieden wij je een jaarcontract of direct een vast dienstverband;
 • een urencontract tussen de 15 en 22 uur per week;
 • scholings- en cursusmogelijkheden via onze afdeling Leren en Ontwikkelen.

Aanvullende informatie
Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V11.04 uiterlijk 14 december naar Daelzicht, via het e-mailadres sollicitatie@daelzicht.nl.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Vaste dienstverbanden blijven gehandhaafd.

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten (bij gelijke geschiktheid) voorrang hebben in de procedure.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Nico Marcelis, teamleider, op telefoonnummer 06-22872990.

Solliciteren
Organisatie Daelzicht
E-mail sollicitatie@daelzicht.nl
Vacaturenummer V 11.04
Overig Gesprekken zullen plaatsvinden op 18 december 2017.
Contactpersoon naam Yvonne van Bezel
Contactpersoon functie Recruiter
Plaatsingsdatum 01/12/2017
Sluitingsdatum 15/12/2017


Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@daelzicht.nl
Meer info  www.daelzicht.nl