Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61015

Vacature: Financial Consultant voor Financials4u BV in Weert

VACATURENR lv-61015 (04-12-2017)

FINANCIAL CONSULTANT GEVRAAGD

voor Financials4u BV voor Limburg en Noord-Brabant


Interim Financials
Financials4u BV is gevestigd te Weert en betreft een regionale speler op het gebied van opdrachtenbemiddeling voor Interim Financials. Wij werken met enthousiaste Financials met minimaal een bachelor achtergrond. Wij zorgen ervoor dat iedere opdracht succesvol is, zowel voor jou als voor de opdrachtgever.

Je collega’s van Financials4u zijn op de hoogte waar je opdracht plaats vindt en wat je doet en zo ben jij ook op de hoogte van jouw collega’s. Betrokken, want samen werken we aan elkaars toekomst en zetten wij elkaar in onze kracht. Dit betekent gezamenlijk optrekken op zelf georganiseerde social events, sparren, presentaties volgen en opgeleid worden naar het volgende niveau. Wij gaan ervan uit dat wanneer je samen voelt wat er speelt vandaag, je ook weet wat er morgen nodig is om succesvol te zijn.

Verwacht oprechte aandacht, transparantie en onderling vertrouwen.

De vraag
Financials4u richt zich op financiële functies. Als Interim Financial voer je opdrachten uit bij onze opdrachtgevers waaronder financiële instellingen, vermogensbeheerders, industriële organisaties en overheden. Deze branche brede afwisselende opdrachten zijn altijd accounting of controlling gerelateerd. Opdrachten hebben een looptijd van minimaal 6 tot 9 maanden, daarna ga je door naar een nieuwe opdracht waar je waarde toevoegt. Middels de juiste opdracht en een passende cursus/ studie, komen we samen verder.

Procedure
Wanneer je jezelf inschrijft via onze website www.financials4u.eu en je cv achterlaat, nemen wij contact met je op om de vervolgstappen met jou te bespreken. Je kunt ook je CV toesturen aan info@financials4u.eu. Financials4u hecht veel waarde aan persoonlijk contact.

Jouw profiel voor bovengenoemde positie:
  • Afgeronde Bachelor of Master;
  • Profiel bedrijfseconomisch of accounting;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt hoge verwachtingen van jezelf, ook van je opdrachtgever en bent communicatief sterk;
  • Je bent daarnaast enthousiast en staat met beide benen op de grond. Je bent ambitieus, zorgt voor je eigen ontwikkeling en toont initiatief.

Ons Aanbod
Je mag van ons verwachten dat wij net zo betrokken en enthousiast zijn. Wij bekijken samen je persoonlijk ontwikkelingsplan en spelen direct in op je doorontwikkeling door een vervolgstudie of cursus aan te bieden. Een job voor onbepaalde tijd als Financial Consultant tegen een attractief salarispakket aangevuld met secundaire voorwaarden en een passende leaseauto.

Neem gerust contact op wanneer je voldoet aan het bovenstaande profiel, zo ook wanneer je niet op zoek bent naar een rol als consultant maar gewoonweg naar een nieuwe uitdaging binnen de financiële functie. Wij helpen jou graag aan een uitdaging voor 2018! Laat je vrijblijvend adviseren door contact met ons op te nemen.

Bel gerust direct mobiel met Luc Stultiens, op nummer 06.38.91.70.75.

E-mail  info@financials4u.eu
Meer info  www.financials4u.eu