Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61016

Vacature: Medior Finance Consultant voor Pragmatics in Maastricht en Eindhoven

VACATURENR lv-61016 (04-12-2017)

Nieuw jaar, nieuwe uitdaging?
Met de jaarwisseling in zicht, breekt een tijd van bezinning aan. Wat heeft het voorbije jaar voor mij betekend, heb ik alles eruit gehaald wat erin zat? En misschien nog wel belangrijker: waar wil ik naar toe en hoe ziet mijn toekomt eruit? Wil je dat je toekomst in het teken staat van afwisseling en dynamiek? Of wil je misschien zelfs dé financial van de toekomst worden? Lees dan hieronder verder!

MEDIOR FINANCE CONSULTANT

Maastricht & Eindhoven


Wie zoeken wij?
Pragmatics is op zoek naar energieke en dynamische finance consultants. Herken jij je hierin en wil je je carrière een nieuwe impuls geven? Dan is Pragmatics op zoek naar jou! Wij bieden je de mogelijkheid om voor uiteenlopende opdrachtgevers te werken vanuit een vast dienstverband bij Pragmatics. Zo heb je de afwisseling om te werken bij internationale bedrijven, woningcorporaties, industriële organisaties en overheden. En dat allemaal vanuit een solide en gerenommeerde werkgever. Je werkzaamheden zijn, net als je opdrachten, verschillend maar hebben betrekking op je eigen vakgebied.

Pragmatics biedt finance consultants de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op het gebied van Finance & Control! Continue persoonlijke groei staat bij ons centraal. Heb jij het in je om naast je werk nog een opleiding te volgen tot RC of een andere relevante opleiding? Wij stomen je klaar voor de rol van de financial van de toekomst.

Wat bieden we je?
Je krijgt een aanstelling bij Pragmatics en kunt rekenen op oprechte en persoonlijke aandacht voor jouw eigen ontwikkeling. Je krijgt een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, pensioen, een opleidingsbudget en eventueel een leaseauto. Leuke en enthousiaste collega's ontmoet je bij teammeetings, social events en (interne) opleidingen. Samen maken we Pragmatics beter!

Beschik jij over de volgende kenmerken?
  • Een afgeronde HBO- of WO opleiding in een relevante richting zoals Bedrijfseconomie, Business Administration, Controlling of Bedrijfskunde (bij voorkeur aangevuld met een post-HBO of postdoctorale opleiding).
  • Minimaal 3 en maximaal 8 jaar relevante werkervaring op het gebied van Finance & Control.
  • Communicatief sterk, zelfstandig en representatief, gecombineerd met een stevige persoonlijkheid.
  • Ervaring met Excel en overige MS Office pakketten.
  • Ervaring met ERP-pakketten, bij voorkeur SAP.
  • Een open, proactieve en probleemoplossende houding.
  • De ondernemende drive om mee te werken aan de kwalitatieve groei van Pragmatics.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaand profiel en kom jij ons team van bijna 70 collega’s versterken, reageer dan via deze link. Een persoonlijkheidstest en competentietest maken onderdeel uit van deze procedure.

Contact
Voor vragen of meer informatie, kun je terecht bij Daniël Freudenberg via 043 365 9285 of kijk op www.pragmatics.nl.

Solliciteren
Meer info  www.pragmatics.nl