Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61017

Vacature: Parttime Verpleegkundig Specialist voor Meditta in Roermond

VACATURENR lv-61017 (04-12-2017)

De spoedpost Roermond is onderdeel van Meditta Holding opgericht door huisartsen werkzaam in de regio’s Roermond, Weert en de Westelijke Mijnstreek. Samen verzorgen zij alle spoedeisende huisartsenzorg in de avond, nacht, weekenden en op feestdagen.

Voor de spoedpost in Roermond zijn wij op zoek naar een:

VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST (0,2 FTE)

Functieprofiel
Als verpleegkundig specialist bij Meditta Spoedzorg diagnosticeert en verleent u verpleegkundige zorg aan nauw gespecificeerde categorieën patiënten met enkelvoudige, veelvoorkomende klachten en/of aandoeningen, waarvoor een consult is geboekt op de spoedpost. De verpleegkundig specialist werkt daarbij nauw samen met een team van huisartsen, triage-assistenten en chauffeurs.

Kandidaatprofiel
  • HBO-opgeleid en BIG-geregistreerd verpleegkundige met een afgeronde Masteropleiding Advanced Nursing Practice (bij voorkeur de uitstroom huisartsenzorg of chronische zorg);
  • Kennis van eerstelijnszorg;
  • Kennis van methoden en technieken van verpleegkunde ten aanzien van de klachten zoals infecties van de luchtwegen, oorpijn, urineweginfecties, huidaandoeningen, klachten van het bewegingsapparaat en kleine trauma’s.

Persoonlijkheid
  • U beschikt over uitstekende sociale vaardigheden: u bent tactisch en overtuigend;
  • U bent in staat om bruggen te slaan tussen tegengestelde belangen;
  • U kunt omgaan met weerstanden en conflicthantering bij het behandelen van patiënten, het coördineren van de behandeling en zorgverlening en bij het opbouwen en onderhouden van samenwerkingsrelaties.

Aanbod
Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het betreft een dienstverband van gemiddeld 7 uur per week. De werkzaamheden worden uitgeoefend in het weekend (inclusief vrijdagavond) en feestdagen. Op deze functie zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg van toepassing.

Reageren
Uw reactie kunt u sturen naar vacatures@meditta.nl. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling P&O en opleidingen (046-4262322) of kijk op www.meditta.nl. Postadres: Milaanstraat 100, 6135 LH Sittard.

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  vacatures@meditta.nl
Meer info  www.meditta.nl