Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61024

Vacature: Multi Media Designer(s) voor Innovatest in Maastricht

VACATURENR lv-61024 (04-12-2017)

INNOVATEST Europe BV gevestigd te Maastricht heeft zich toegelegd op de ontwikkeling en productie van apparatuur voor het meten van hardheid van metalen, kunststoffen en elastomeren.

Afnemers van onze producten zijn o.a. de toeleveranciers van de auto industrie wereldwijd en de toeleveranciers van luchtvaart giganten zoals Airbus en Boeing. Ook laboratoria voor mechanisch / elektronisch schadeonderzoek beoordelen incidenten o.a. op basis van apparatuur van Innovatest.
Binnen INNOVATEST Europe BV werken wereldwijd ruim 100 medewerkers enthousiast en voortvarend mee aan de snelle ontwikkeling van de onderneming.

De lokale, provinciale, Nederlandse en Europese overheden ondersteunen INNOVATECH Holding BV en INNOVATEST Europe BV op het gebied van High Tech Research & Development.
In de vestiging gelegen te Maastricht bevindt zich ook het ‘’Center of Excellence’’, de ontwikkelingsafdeling voor mechanica, elektronica en software; INNOVATECH Holding BV.

Voor de ondersteuning van ons marketing & communicatie team zoeken wij een ervaren, allround en creatieve:

MULTI MEDIA DESIGNER(S)


In deze fulltime functie als Allround Multi Media Designer verzorg je de informatie en communicatie over Innovatest en werk je aan diverse media-uitingen. Hiertoe behoren ook (en vooral) product videopresentaties en product animaties die je in eigen beheer of met behulp van collega’s maakt.

Je hebt ruime ervaring met Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, After effects, Adobe premiere Pro, Final Cut Pro en bijvoorbeeld Maxon Cinema 4D.

Je hebt gevoel voor hoge kwaliteit en je werkt zeer zorgvuldig, maar je bent ook efficiënt en voortvarend.

Innovatest neemt ook deel aan diverse internationale beurzen. Je bijdrage aan deze beurzen met creatieve Multi media oplossingen, horen tot je verantwoordelijkheden.

Onze wensen zijn:
  • Opleiding HBO(+) Multi Media Designer / WO Human Media Interaction of gelijkwaardig
  • Je bent creatief en kan concepten allround uitwerken
  • Je bent visueel sterk en hebt gevoel voor en ruime ervaring met video en fotografie
  • Ruime ervaring met interactieve concepten en animaties
  • Je bent goed in communiceren en organiseren
  • Goede beheersing van de Engelse taal is vereist

Werken bij INNOVATEST Europe BV;
Wij bieden een interessante, verantwoordelijke, zelfstandige baan, op internationaal niveau, in een prettige werkomgeving, binnen een sterk team van collega’s en met marktconforme arbeidsvoorwaarden en beloning volgens toepasselijke CAO voorwaarden en prestatie.

Interesse in deze uitdagende functie?
Stuur dan jouw sollicitatie (brief, CV, pasfoto en bij voorkeur voorbeelden uit je portfolio of links van eerder werk) naar:
INNOVATEST Europe BV, Borgharenweg 140, 6222 AA MAASTRICHT, telefoon 043-3520060 ter attentie van Human Resources recruitment@innovatest-europe.com Dhr. R. Engbersen.

Meer informatie over INNOVATEST Europe BV kunt u vinden op www.innovatest-europe-com.
Zie ook YouTube video kanaal; INNOVATEST Europe BV, Corporate Movie Dutch

E-mail  recruitment@innovatest-europe.com
Meer info  www.innovatest-europe-com