Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61034

Vacature: IT Support Engineer voor Valid in Eindhoven

VACATURENR lv-61034 (04-12-2017)

IT SUPPORT ENGINEER

In het kort
Een afwisselende job met doorgroeimogelijkheden! Jij zorgt ervoor dat eindgebruikers zorgeloos door het leven gaan. Samen met een hecht en gezellig team zorg jij er voor dat 70% van de incidenten direct opgelost worden.

Dit ga je doen
Samen met je collega's krijg je elke dag de verantwoordelijkheid voor de afhandeling van de eerste lijn calls die binnen komen op onze Servicedesk. Dit kunnen naast calls ook incidenten zijn die per e-mail binnenkomen, of je helpt collega's op hun werkplek met incidenten en IT gerelateerde problemen. 70% van de eerste lijns incidenten los je, samen met je team, op. De overige 30% zet je door naar onze 2e- of 3e lijns afdelingen.

Geef je graag advies aan IT gebruikers, zoek je dingen tot de bodem uit en los je graag problemen op? Dan is deze job iets voor jou! Tevens een mooie stap voor je verdere IT carrière binnen Valid, we hechten namelijk veel werken aan je ontwikkeling en stimuleren je hierin. Dit kan een mooi begin zijn van je IT loopbaan.

Je team
Je maakt deel uit van het Shared Servicedesk team waar 30 gedreven jonge mensen werken (zowel jongens als meiden). Het team bestaat uit een Local Support team en een Servicedesk team. Je bent onderdeel van het Servicedesk team waar dagelijks een teammanager en een supportcoördinator aanwezig is die je aanstuurt, begeleid en coacht. Het team gaat professioneel met elkaar om maar houdt zeker van humor op de afdeling. Het is een hecht team en een teamuitje komt dan ook vaak voor!

Wat je van ons mag verwachten
Wij zijn een ambitieuze ICT dienstverlener met locaties in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien. Daarom besteden we veel aandacht aan kennisdeling, waardoor we voorop lopen in ons vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze borrels en PV-activiteiten. Een goed salaris met een uniek bonussysteem. Een laptop en een telefoonabonnement vinden we vanzelfsprekend.

Wat we van jou verwachten
  • dat je een Mbo-4 of een Hbo-opleiding hebt afgerond (richting IT);
  • Dat je vloeiend Nederlands én Duits spreekt, zodat je ook onze Duitse eindgebruikers te woord kunt staan.

Locatie Eindhoven
“ Onze Shared Servicedesk is gevestigd op ons kantoor in Eindhoven waar in eerste instantie ook komt te werken. Aangezien we van origine een Limburgs bedrijf zijn sluiten we niet uit dat er in de toekomst wellicht ook mogelijkheden voor het uitvoeren van werkzaamheden vanuit deze regio kunnen gaan ontstaan”.

Reacties mogen naar e-mailadres: laura.de.bruijn@valid.nl

Solliciteren
E-mail  laura.de.bruijn@valid.nl
Meer info  www.carrierebijvalid.nl