Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61036

Vacature: Parttime/Fulltime Psychiater voor Mondriaan Kinderen en Jeugdigen in Heerlen/Maastricht

VACATURENR lv-61036 (04-12-2017)

Mondriaan Kinderen en Jeugdigen is op zoek naar een

PSYCHIATER


Dienstverband: 24 – 36 uur
Standplaats: Heerlen/Maastricht
Opleiding: WO
Salaris: € 4.934 tot € 8.622 conform AMS-regeling met toelage
Contracttype: (On)bepaalde tijd
Reageren voor: 28-12-2017
Werving: In- en extern


Mondriaan
Mondriaan Kinderen en Jeugdigen is een van de drie zorgbedrijven van Mondriaan, ggz-instelling in Limburg. Wij behandelen complexe (ortho)psychiatrische aandoeningen en verslavingsproblematiek bij kinderen en jeugdigen tot 20 jaar.

Past Mondriaan bij jou?
Mondriaan Kinderen en Jeugdigen is volop in beweging. Van ‘zorg in huis’ transformeren we naar ‘zorg thuis’. We werken aan een breder en intensiever ambulant behandelaanbod in de omgeving van het kind/gezin, en aan een hoog intensief klinisch aanbod voor een beperkte groep kinderen/jeugdigen die (tijdelijk) niet thuis kan verblijven.
Als psychiater verwachten we van jou een wezenlijke bijdrage aan het herontwerp van ons behandelaanbod en de verdere professionalisering ervan. Je innoveert met lef en bouwt mee aan de best mogelijke zorg voor onze kwetsbare doelgroep. Wetenschappelijk onderzoek draag je een warm hart toe.

Jouw functie Als psychiater
Je gaat aan de slag met een dynamische doelgroep binnen onze klinische en/of ambulante setting. Je werkt nauw samen in een multidisciplinair team en levert zorg gericht op de hoog complexe vraagstukken van onze doelgroep.
  • Je draagt bij aan het psychiatrisch onderzoek, het stellen van diagnose en behandelen van patiënten, hun gezin en omgeving;
  • Je coacht en ondersteunt het multidisciplinaire behandelteam bij het bepalen en uitvoeren van het behandelbeleid;
  • Je levert een bijdrage aan de indicatiestelling en het opstellen/vaststellen van de behandelplannen;
  • Je participeert in de waarnemingsregeling psychiaters;
  • Je neemt eventueel deel aan de 7 x 24 uurs beschikbaarheids-/bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan;
  • Je geeft onderwijs (bijv. klinische lessen, bijscholing, referaten).

Jouw kwaliteiten
Je hebt passie voor onze doelgroep en wil een bijdrage leveren aan een gezondere ontwikkeling en toekomst voor kinderen en jeugdigen met een psychiatrische aandoening. Dit doe je met veel begrip, toewijding, tact, geduld en empathisch vermogen.
Je bent bevlogen en in staat om een behandelteam daarmee te besmetten. Je bent een pionier en vaart wel bij een dynamische omgeving in ontwikkeling. Je bouwt graag mee aan een duurzaam en toekomstbestendig zorgbedrijf Mondriaan Kinderen en Jeugdigen.

Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater met een registratie in het Specialisten Register en in het BIG-register. Je bent een authentieke en ondernemende professional die oplossingsgericht werkt en innovatie stimuleert.

Wat wij jou bieden
Naast inspiratie, ruimte voor vernieuwing en verdieping, bieden wij een salaris en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, vastgesteld volgens de AMS-regeling, zijnde min. € 4.934,- en max. € 8.622,-. Daarnaast ontvang je een passende extra arbeidsmarkt gerelateerde toelage.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden. Tevens dien je een afschrift van het BIG-register te kunnen overleggen.

Wil je meer informatie?
Neem contact op met dhr. Kees de Groot, interim Directeur Mondriaan Kinderen en Jeugdigen tel. nr. 088-506 6164 of dhr. Frank Keulen, Manager Bedrijfsvoering tel. nr. 088-506 6322.

Ga voor meer informatie over Mondriaan naar www.mondriaan.eu en voor meer informatie over Mondriaan Kinderen en Jeugdigen naar www.mondriaankindenjeugd.nl.

Is je interesse gewekt?
Reageer dan zo snel mogelijk via onderstaande sollicitatiebutton.

Alle correspondentie zal via mail verlopen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.mondriaankindenjeugd.nl