Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61037

Vacature: Parttime Medewerker Afdeling Inkoop voor Michel Oprey Natuursteen & Keramiek in Echt

VACATURENR lv-61037 (04-12-2017)

Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen & Keramiek BV is al sinds 1968 een succesvol en toonaangevend bedrijf in de natuursteenbranche en is één van de grootste importeurs van Europa. Michel Oprey en Beisterveld is een internationale organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarom is 6 jaar geleden besloten, ook keramische wand- en vloertegels aan het assortiment toe te voegen. Inmiddels zijn we ook in deze productgroep uitgegroeid tot een gerenommeerde partij en zijn we klaar om de volgende uitdaging op te pakken. Naast onze vestiging in Echt hebben wij nog vestigingen in Vianen, Gasselte en Verona. In de gehele groep zijn ca. 100 medewerkers werkzaam.

Voor onze Inkoopafdeling zijn we op zoek naar:

MEDEWERKER AFDELING INKOOP M/V (24 UUR/WEEK)


Functiebeschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor alle operationele inkooptaken in het bedrijf en voert deze zo zelfstandig mogelijk uit. De taken bestaan o.a. uit:
  • Het doen van bestellingen bij internationale leveranciers
  • Het zorgvuldig administratief opvolgen van bestellingen
  • Logistieke planning inkomende goederen
  • Het opvolgen van levertijden
  • Prijsonderhandelingen

Profiel:
Je bent een jonge, dynamische persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit en vindt het leuk om in een informele organisatie, zelfstandig te opereren. In eerste instantie denken wij aan een pragmatische, proactieve MBO-er met enige inkoopervaring en affiniteit met ons assortiment. Uiteraard is een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een must. Kennis van de Duitse en Franse taal is een duidelijke pré. Daarnaast is het belangrijk om over goede onderhandelingscapaciteiten te beschikken.
  • Relevante opleiding (Nevi)
  • Uitstekende beheersing van Microsoft office (met name Excel)
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen (Navision is een pré)
  • Gedetailleerd in de taakuitvoering

Voorwaarden:
Wij bieden een uitdagende functie in een groeiend, internationaal georiënteerd bedrijf. Voor de geschikte kandidaat bieden wij een grote mate van onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid en een marktconform salaris en overige voorwaarden.

Reageren:
Herken je je in bovengenoemd profiel en heb je interesse in de beschreven functie? Mail dan vóór 15 januari 2018 je motivatie en cv naar: robin.deman@mo-b.nl. Voor meer info, check onze website www.mo-b.nl. Heb je toch nog vragen, bel dan gerust via 0475-417000 en vraag naar Robin de Man, Directeur Inkoop.

E-mail  robin.deman@mo-b.nl
Meer info  www.mo-b.nl