Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61038

Vacature: Parttime Kwaliteitsfunctionaris HaZo24 voor HuisartsenOZL in de regio Oostelijk Zuid-Limburg

VACATURENR lv-61038 (04-12-2017)

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 132 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.
HuisartsenOZL ontzorgt en ondersteunt de huisartsen binnen de regio onder andere door het begeleiden van de praktijken bij de implementatie van het kwaliteitssysteem HaZo24.

Voor het toenemend aantal praktijken dat wil deelnemen aan het HaZo24-certificeringstraject zoeken wij nog een

KWALITEITSFUNCTIONARIS HAZO24 (M/V)

16 - 24 uur per week


Functie-informatie:
Een zestal zorggroepen -waaronder HuisartsenOZL- hebben een op de ISO-norm gebaseerd integraal kwaliteitssysteem ontwikkeld voor de 24-uurs huisartsenzorg: HaZo24.
Als kwaliteitsfunctionaris bent u verantwoordelijk voor de implementatie van dit systeem binnen de huisartsenpraktijken en begeleidt u, waar nodig de diverse trajecten die leiden tot de certificering. Dit met eQuse als digitaal ondersteunend systeem.

Profiel:
Deze functie vraagt om een stevige en initiatiefrijke collega met een HBO- of academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding (HBO+) op het gebied van kwaliteitsmanagement. U beschikt over ruime achtergrondkennis en/of brede ervaringskennis in kwaliteitsmanagement-projecten,
kwaliteits-ICT-systemen en procesverbetering in een, bij voorkeur complexe, zorgomgeving. U heeft aantoonbare ervaring in projectmanagement en verandertrajecten en heeft een visie op kwaliteitszorg en de gezondheidszorg in het algemeen.
Als persoon beschikt u over organisatiesensitiviteit, wekt u snel vertrouwen en bent u toegankelijk. U heeft gevoel voor interne verhoudingen, bent een stevige gesprekspartner, weet richting te geven en tegengestelde belangen te overbruggen. U bent ambitieus en proactief en blijft ook bij weerstand en tegenslag resultaatgericht en daadkrachtig. Tot slot beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze nieuwe setting en een honorering die aansluit bij uw opleiding en ervaring en passend is binnen de CAO Huisartsenzorg.

Informatie:
Voor vragen en/of nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met Angeline Arts, Kwaliteitsfunctionaris HaZo24 (045-7470003 | ma-di-do) en voor arbeidsvoorwaardelijke vragen met Ingrid Grooten voor (045-7470042 | ma-di-do-vrij).

Sollicitatie:
Heeft u interesse in deze vacature? Stuur dan vóór 15 december a.s. uw sollicitatie met cv per e-mail naar Huisartsen OZL BV, t.a.v. mw. I. Grooten, Adviseur P&O HuisartsenOZL, mailadres: vacature@hozl.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op maandag- 18 en dinsdagmiddag 19 december a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

E-mail  vacature@hozl.nl
Meer info  www.hozl.nl