Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61040

Vacature: Medewerker Front Office voor Chateau St. Gerlach in Valkenburg

VACATURENR lv-61040 (04-12-2017)

De werkzaamheden
Als Medewerker Front Office ben je voor gasten vaak het eerste aanspreekpunt. Je bent je hiervan bewust en je benadert en informeert de gasten op een gastvrije, vriendelijke en correcte manier. Door de ervaring die je reeds hebt opgedaan in een soortgelijke functie, vind je het vanzelfsprekend om efficiënt en accuraat te werken. de Front Office is het hart van de organisatie; je communiceert, zowel intern als ook extern, op een effectieve en duidelijke manier. Door je professionele werkhouding en je representatieve uitstraling voelen de gasten zich direct thuis, zoals dat hoort in een hotel in het topsegment. Het werken in teamverband voelt als vanzelfsprekend en hierdoor zijn teamspirit,, flexibiliteit en collegialiteit woorden die jou op het lijf geschreven zijn.

Wat vragen wij van je?
Vanwege het vele gastencontact beschik je over goede communicatieve eigenschappen. Je hebt naast een uitstekende kennis van de Nederlandse taal ook een goede kennis van de Engelse en Duitse taal, in zowel woord als geschrift. Door je representatieve en vriendelijke uitstraling laat je zien dat de gasten méér dan welkom bij ons zijn. Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:
  • inlevingsvermogen
  • uitstraling
  • actief
  • fatsoen
  • gastgerichtheid
  • communicatieve vaardigheid
  • stressbestendigheid

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in het enthousiaste team van Château St. Gerlach. Wij hebben een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg) verkeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, deelname aan nationaal fietsproject/ bedrijfsfitness, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij Oostwegel Collection.

Details van de vacature
Afdeling: Front Office
Contractvorm: Arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur per week
Werktijden: Wisselende diensten
Talenkennis: Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse en Franse taal is een pré.
Salaris: Afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring
Opleidingseisen: MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur MTRO of MHS
Ervaring: Relevante werkervaring in de horeca

Solliciteren:
Sollicitaties en/of vragen kun je richten tot de afdeling Personeel & Organisatie (e-mail: carriere@oostwegelcollection.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst

E-mail  carriere@oostwegelcollection.nl
Meer info  www.oostwegelcollection.nl