Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61044

Vacature: Teamleider voor RWM in Sittard

VACATURENR lv-61044 (05-12-2017)

RWM N.V. is het regionale afvalinzamelings- en reinigingsbedrijf in de Westelijke Mijnstreek, opgericht door de gemeenten Beek, Schinnen, Sittard-Geleen en Stein. De hoofdtaak van RWM is het inzamelen van afval, het beheren van de milieuparken en het verzorgen van de reiniging van de openbare ruimte. RWM verricht daarnaast ook andere taken in de openbare ruimte zoals gladheidbestrijding en onkruidbestrijding. Voor ons team Afvalinzameling zijn wij opzoek naar een ervaren

TEAMLEIDER M/V 40 UUR P.W.


Heb je een afgeronde (technisch) HBO opleiding aangevuld met relevante cursussen waaronder een cursus management? Beschik je over kennis van de relevante wet- en regelgeving behorende bij de functie? Beschik je over het vakdiploma beroepsgoederenvervoer? Heb je affiniteit met de afval- en reinigingswereld? Beschik je tevens over een goed gevoel voor samenwerking, empathisch vermogen, ben je communicatief sterk, klantgericht, oplettend en accuraat? Ben je flexibel inzetbaar gedurende de week (maandag t/m/ zaterdag)? Ben je bovendien bereid je permanent te ontwikkelen? Dan kom je in beeld voor bovenstaande functie.

De teamleider afvalinzameling is verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en de dienstverlening van de Productmarktcombinatie afvalinzameling. Hij/zij functioneert op operationeel niveau en adviseert op tactisch niveau.

Hij/zij draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de operationele activiteit van de afdeling en over de vertaling van functioneel beleid naar operationele plannen. Hij /zij legt verantwoording af aan het hoofd productie en is tevens lid van het productieoverleg en het productmarktcombinatie-overleg afvalinzameling waar hij/zij overlegt op tactisch niveau.

Hij/ zij geeft (hiërarchisch) leiding aan de medewerkers van het team, is verantwoordelijk voor de klant/markt performance van de productmarktcombinatie. Doet voorstellen ter verbetering van het resultaat of verbetering van de efficiency. Is verantwoordelijk voor het toegekende budget en legt daar verantwoording over af aan het hoofd productie en de directeur. Verzorgt korte en lange termijn inzet van materieel en van toegekende werknemers. Is verantwoordelijk voor de uitvoering van het KAM- en personeelsbeleid. Overlegt met de werkvoorbereider over de planning en inzet van mensen en middelen. Overlegt in het productie overleg over inzet van mensen en middelen in de breedte van de organisatie. Overlegt met hoofd productie over de uitvoering van de taken en de verbeteringen in de bedrijfsvoering. Participeert in het voorbereiden van uitbestedingen. Participeert in het opstellen van bestekken bij de inkoop van productiemiddelen. Levert een bijdrage aan de jaarplannen en begrotingen en managementrapportages. Handelt het klachtenproces over de medewerkers van het team af.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris tussen de € 2437,- en maximaal € 3730,- bruto per maand (exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering gebaseerd op een 40-urige werkweek) op basis van de cao WENb / Services. Verificatie van referenties en een assessment maken onderdeel uit van het werving- en selectieproces. Meer informatie over de organisatie RWM vind je op www.rwm.nl

Voor meer informatie over de vacature en arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Mw. J. Scholten, Allround personeelsfunctionaris (046-2100126)

Je kunt je sollicitatie tot 14 december a.s. richten aan:
RWM
T.a.v. Mw. J. Scholten
Millenerweg 6
6136 KW Sittard
of mailen naar:j.scholten@rwm.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  j.scholten@rwm.nl
Meer info  www.rwm.nl