Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61045

Vacature: Servicecoordinator voor Nebim in Weert

VACATURENR lv-61045 (05-12-2017)

Nebim Groep richt zich op de transportondernemer in de breedste zin van het woord. Voor onze vestiging WEERT zijn wij op zoek naar een Servicecoördinator.

Wat ga je doen:
Als Servicecoördinator ben je de spil tussen klant en werkplaats. Jij zorgt ervoor dat de klant goed geholpen wordt. Dit doe je natuurlijk niet alleen; dagelijks stem je de werkzaamheden af met de werkplaatschef, het magazijn en onze verkopers. Elke dag is het een uitdaging de klant zo snel en efficiënt mogelijk te helpen, zodat hij weer veilig aan de slag kan.

Wat vragen wij:
Een zelfstandige en afwisselende functie die vraagt om een proactieve, klantgerichte houding en een goed inzicht in verhoudingen; zowel met klanten en collega’s als met een afweging van commerciële belangen.

Wat bieden wij:
Nebim biedt je een vaste baan met gemotiveerde collega’s. Dit alles binnen een gezonde, groeiende en professionele organisatie. Je krijgt vanaf dag één veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden.

Meer weten & solliciteren?
Ben jij die collega die samen met ons de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Vul dan het sollicitatieformulier in op de website of stuur je motivatie met uitgebreid cv naar:

NEBIM B.V.
Postbus 10456
6000 GL Weert
t.a.v. Rob Evers

E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu