Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61047

Vacature: Allround Trailermonteur voor Nebim in Venlo Freshpark

VACATURENR lv-61047 (05-12-2017)

Nebim Groep richt zich op de transportondernemer in de breedste zin van het woord. Voor onze volledig vernieuwde en uitgebreide vestiging VENLO FRESHPARK zijn wij op zoek naar een Allround Trailermonteur.

Wat ga je doen:
Als trailermonteur houd je je vooral bezig met onderhoud en reparaties aan opleggers en aanhangers en voer je las- en constructiewerkzaamheden uit. Je bent een belangrijke schakel binnen onze serviceorganisatie; je werkt samen met een hecht team collega’s in een vernieuwde en goed uitgeruste werkplaats met voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Wat vragen wij:
Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een ervaren, gemotiveerde kandidaat met voldoende aantoonbare werkervaring. APK is een pre.

Wat bieden wij:
Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in een gezonde en professionele organisatie met oog voor balans werk en privé.

Meer weten & solliciteren?
Ben jij die collega die samen met ons de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte en dynamische omgeving en branche? Vul dan het sollicitatieformulier in op de website of stuur je cv naar:

NEBIM B.V.
Postbus 10456
6000 GL Weert
t.a.v. Rob Evers

E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu