Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61048

Vacature: Bedrijfswagenmonteurs voor Nebim in Venlo

VACATURENR lv-61048 (05-12-2017)

Nebim Groep richt zich op de transportondernemer in de breedste zin van het woord. Voor onze vestiging VENLO zijn wij op zoek naar Bedrijfswagenmonteurs.

Wat ga je doen:
Als bedrijfswagenmonteur houd je je vooral bezig met onderhoud en reparaties aan trucks (Volvo en Renault) en getrokken materieel. Je bent een belangrijke schakel binnen onze serviceorganisatie, je werkt met een hecht team collega’s in een vernieuwde en goed uitgeruste werkplaats en met voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Wat vragen wij:
Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over een Diploma (Eerste) bedrijfsautotechnicus met bijkomende vakspecifieke diploma’s zoals Keurmeester APK1 en digitale tachograaf keuren.

Wat bieden wij:
Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in een gezonde en dynamische organisatie met oog voor balans werk en privé.

Meer weten & solliciteren?
Ben jij die collega die samen met ons de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte en dynamische omgeving en branche? Vul dan het sollicitatieformulier in op de website of stuur je cv naar:

NEBIM B.V.
Postbus 10456
6000 GL Weert
t.a.v. Rob Evers

E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu