Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61050

Vacature: GZ-Psychologen/Basis Psychologen voor Psytrec in Weert

VACATURENR lv-61050 (05-12-2017)

PSYTREC is een innovatieve GGZ-instelling, erkend door het ministerie van VWS, gespecialiseerd in het kort en intensief behandelen van ernstige en complexe PTSS. De PTSS richtlijnbehandelingen EMDR en Exposure zijn samen met Sport & Beweging en Psycho-Educatie geïntegreerd in een integraal, effectief behandelprogramma. Voor ons tweede behandelcentrum op het terrein van de Van Horne Kazerne te Weert zoeken wij GZ-psychologen en Basispsychologen die behandeltaken kunnen verrichten en minimaal in bezit zijn van Basis EMDR erkend VEN en de VGCT basiscursus.

Wij verwachten:
een medewerker die onze behandelvisie onderschrijft en naar buiten uitdraagt, die stressbestendig en flexibel is, met een zelfbewuste houding en die vanuit zelfstandigheid goed kan samenwerken en ontwikkelingen op de voet volgt.

Wij bieden:
een werkomgeving waarin mensen oog hebben voor elkaar, met elkaar samenwerken, van en met elkaar leren, in het centrum van de innovatieve ontwikkelingen rond PTSS staan en initiatieven durven te nemen om het beste resultaat te bereiken. Individuele ontwikkeling is bij PSYTREC belangrijk omdat wij geloven dat onze mensen hierdoor uitdaging en plezier in het werk houden en zichzelf ontplooien.

Geïnteresseerd in een baan bij PSYTREC?
Kijk voor meer informatie op onze website www.psytrec.com of neem contact op met Yolanthe van de Hoek (vandenhoek@psytrec.com | 085 – 3034404)

E-mail  vandenhoek@psytrec.com
Meer info  www.psytrec.com