Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61054

Vacature: Junior Specialist Financien voor Gemeente in Midden Limburg via Star2b

VACATURENR lv-61054 (05-12-2017)

JUNIOR SPECIALIST FINANCIËN

Net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende, fulltime baan binnen de gemeente financiën?
Dan heeft Star2b een mooie kans voor een pas afgestudeerde HBO-/WO-er die bij een gemeente wilt werken!

Star2b is een advies- en detacheringsbureau van jong talent voor de overheid. Je begint als trainee en voert diverse opdrachten uit voor gemeenten. Uiteraard word je vanaf het begin van je carrière intensief gecoacht en begeleid door ons en de gemeente. Na een periode van minimaal 3 jaar stroom je als talent door naar SozaStar, FinanceStar of SpaceStar. Daarnaast is het mogelijk dat je als trainee in dienst gaat bij een opdrachtgever.
Onze trainee wordt gedetacheerd bij gemeentes en overheidsinstellingen binnen een straal van circa 75 km woon-werkafstand. Een afwisselende en uitdagende functie waarin je verschillende taken hebt.

Jouw profiel:
Per direct zijn wij op zoek naar een pas afgestudeerde HBO/WO-er die carrière wilt maken als trainee/ junior specialist financiën bij een gemeente in Limburg!

Je hebt een financieel-economische en/of bedrijfskundige opleiding, je bent nieuwsgierig, wilt jezelf graag ontwikkelen en hebt vanzelfsprekend affiniteit met financiën. Je staat stevig in je schoenen maar bent tegelijkertijd tactisch en diplomatiek. Bovenal krijg je energie van het samen werken aan oplossingen en brede ondersteuning bieden binnen het team.

Wat doet een junior specialist financiën eigenlijk?
Binnen deze gemeente ligt in je functie het accent op de volgende werkzaamheden:
  • Adviseren over uitvoeringsgerichte vraagstukken en financiële regelingen;
  • Aanspreekpunt zijn op het gebied van financieel specialistische zaken;
  • Bijdrages leveren aan de P&C cyclus;
  • Bewerken, controleren en analyseren van gegevens.

Wat bieden wij?
Star2b bied je de uitgelezen kans je talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij bieden jou een contract en ondertussen ben jij aan het werk bij een uitdagende gemeente.
Aan het eind van je eerste opdracht heb jij al de nodige kennis en ervaring opgedaan en ben je een echte professional op financieel gebied.
Natuurlijk verdien je bij ons ook gewoon een marktconform salaris, heb je 24 verlofdagen op jaarbasis, organiseren we regelmatig gezellige personeelsbijeenkomsten en worden bijvoorbeeld je reis- en telefoonkosten 100% vergoed.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je snel aan de slag?
Dan pak deze kans! Stuur ons een motivatie en CV toe, info@star2b.nl . Als je onze interesse weet te wekken dan nodigen wij je graag uit voor een nadere kennismaking. Heb je eerst vragen? Neem dan contact op met Samantha von Zengen, ✆ 06 51 66 98 13.

E-mail  info@star2b.nl
Meer info  www.star2b.nl