Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61073

Vacature: Business Analist voor Conclusion in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-61073 (06-12-2017)

BUSINESS ANALIST

Een productvisie omzetten naar hoogwaardige software. Dat vraagt om jouw sterke analytische skills en overtuigingskracht.

Business Analist @ Conclusion Digital
Omdat jij business- en informatieanalyses uitvoert en met overtuiging jouw inzichten vertaalt naar de beste oplossingen. Als gedelegeerd productowner is het jouw persoonlijke uitdaging om in afstemming met business stakeholders een productvisie te concretiseren in een high level design. Om dit vervolgens in samenwerking met het developmentteam met .NET technologie met standaard Microsoft componenten om te zetten tot werkende software. Voor de UI wordt gebruik gemaakt van Angular2. Een business architect en een aantal topdevelopers maken onderdeel uit van dit dreamteam.

In de day-to-day business voer je verschillende type analyses uit en ga je aan de slag met het opstellen van uiteenlopende diagrammen, modellen en user stories. Het helder krijgen van requirements, het maken van impact analyses en het opstellen van schermflow diagrammen en domein- en procesmodellen is voor jou gesneden koek. Via een Agile/Scrum aanpak zorg je voor een optimaal werkproces binnen het team en je weet jezelf snel neer te zetten als dé spil in ieder traject. Met jouw haarscherp analytisch vermogen weet jij razendsnel de pijnpunten te herkennen en advies op maat te geven. Oplossingsgericht denken en zaken spot-on kunnen benoemen helpen jou erbij om de vertaling te maken van de behoeften van de business naar technische oplossingen. Uiteraard samen met je dreamteam.

In a nutshell
 • Samen met je team een productvisie concretiseren in een high level design en omzetten naar hoogwaardige software.
 • Fungeren als spil tussen de betrokken stakeholders en je team. Jij weet áltijd wat er speelt.
 • Met behulp van Enterprise Architect het traject managen naar de bouw van een robuust en goed te onderhouden systeem. Werken met UML kent geen geheimen meer voor jou.

The place to be
In het mooie Limburg waar joie de vivre en hard werken hand in hand gaan, ga jij aan de slag voor Conclusion. Je leaseauto parkeer je op locatie bij een van je aansprekende opdrachtgevers, waar je als business analist iedere dag weer aan de slag met jouw nieuwe inzichten.

What’s in it for you?
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
 • Het basisvertrouwen in elkaar leggen wij graag direct vast in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie. Een bonusregeling is part of the deal.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Stilstand is achteruitgang.

Got what it takes?
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Door het sterke analytische karakter van deze rol heeft een academische studie onze voorkeur.
 • > 5 jaar ervaring als business analist. Maatwerk applicaties heb jij meermaals gezien.
 • Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Met jouw pragmatische aanpak verlies jij het overzicht en het doel nooit uit het oog.
 • Van nature een kritische blik in combinatie met een praktische instelling. Werken volgens de Agile/Scrum aanpak ligt ook helemaal in jouw straatje.
 • Een ijzersterke combinatie van natuurlijk overwicht en goede communicatieve skills. Je bent helder en overtuigend en schroomt niet om te zeggen waar het op staat.

Dare to make a difference?
Reageer voor 29 december op deze vacature. Upload je cv mét motivatie t.a.v. Pim van Lier.

Eerst nog wat vragen? Bel Pim via 06-30 17 07 99.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.conclusion.nl