Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61078

Vacature: OK Planner Algemene Chirurgie voor Maastricht UMC (azM) in Maastricht

VACATURENR lv-61078 (06-12-2017)

Vacature: OK Planner Algemene Chirurgie voor Maastricht UMC (azM) in Maastricht

OK PLANNER ALGEMENE CHIRURGIE


Maastricht UMC+ (azM)
Algemene Chirurgie

Werkveld: Universitair Medische Centra
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 32


De medische afdeling Algemene Chirurgie maakt deel uit van de RVE Operatieve Geneeskunde. Binnen de afdeling Algemene Chirurgie wordt aan de speerpunten patiëntenzorg, onderzoek, opleiding en onderwijs inhoud gegeven door diverse specialisten, onderzoekers en arts-assistenten. Je werkt in het team secretariaat samen met 7 andere collega’s.

Functieomschrijving
Als OK-planner werk je functioneel onder leiding van de medisch planner en ontvang je hiërarchisch leiding van het medisch afdelingshoofd.
Je maakt de planning van operaties en opnames voor de afdeling, stemt deze af en beheert en volgt deze. Hierbij dien je rekening te houden met de beschikbare capaciteiten zoals operatiekamers, specialisten, verpleegkundig personeel, preoperatieve screening en omstandigheden zoals o.a. wachtlijsten, urgentiegraad en spreekurenindeling. Je signaleert afwijkingen en informeert aandachthouders, medische OK-coördinator en de kliniek daarover. Tevens bereidt je voor, registreert, controleert en verwerkt patiënten-, operatie- en productiegegevens inclusief de bron- en verrichtingen registratie en verzorg je de operationele stuurinformatie over de productie. Je adviseert over relevante ontwikkelingen, die van belang zijn voor het voeren van een adequaat beleid m.b.t. planning en het verstrekken van informatie. Daarbij dient de roosterplanning van medisch specialisten bijgehouden te worden in het programma med-space.

Wij vragen
Je beschikt over een HBO-werk- en denkniveau met relevante vakkennis binnen de gezondheidszorg. Kennis van medische terminologie. Werkervaring met en kennis van SAP, Med Space en OK-planning. Je hebt ruime ervaring en affiniteit met planningen, informatievoorziening en geautomatiseerde gegevensverwerking en het beheren van een administratie. Je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden en hebt een zelfstandige en initiërende werkhouding.
Stressbestendigheid en accuratesse zijn noodzakelijke eigenschappen. Kandidaten dienen in staat te zijn zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Dienstverband
Het betreft een vaste aanstelling van gemiddeld 32 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc.

Werktijden
In overleg.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc. Afhankelijk van de afdelingsontwikkelingen, opleiding en ervaring kan een ontwikkeltraject naar de OK planners schaal A08 functie tot de mogelijkheden behoren.

Aanvullende informatie
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Solliciteren
Organisatie Maastricht UMC+ (azM)
Vacaturenummer v17.0363
Wij verzoeken u, vóór 19 december 2017, digitaal te solliciteren via deze website door gebruik te maken van de "solliciteren" knop.
Overig: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 06/12/2017
Sluitingsdatum 19/12/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren