Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61080

Vacature: Commercieel Binnendienst Medewerker Assurantien in Zuid-Limburg via HR Center

VACATURENR lv-61080 (06-12-2017)

COMMERCIEEL BINNENDIENST MEDEWERK(ST)ER ASSURANTIËN M/V.


Het bedrijf:
Voor een assurantiekantoor in de regio Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een Commercieel binnendienst medewerk(st)er Assurantiën.

Over de functie
Als Commercieel binnendienst medewerk(st)er Assurantiën informeer en adviseer je over verzekeringsproducten en schadegevallen en verzorg je de administratieve afhandeling hiervan. Hiermee ben jij, samen met je collega’s, de commerciële backoffice van de afdeling. De afdeling bestaat uit 3 collega's.

Je onderhoudt contacten met klanten en diverse partners zoals verzekeringsmaatschappijen en tussenpersonen, maar ook heb je dagelijks contact met collega’s van andere afdelingen. Je zorgt dat schadedossiers altijd compleet en tot in de puntjes voorbereid zijn. Je adviseert klanten en collega’s over verzekering- en schadevraagstukken, maakt hiervoor diverse berekeningen en verschaft zo de klant en je collega een optimaal inzicht. Daarnaast heb je een actieve rol in projecten en lever je hiermee een bijdrage om de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Ook heb je een rol in het bewaken van de werkprocessen en kom je met verbetervoorstellen om deze up-to-date te houden.

Wat wij bieden
Een professionele en zakelijke werkomgeving in een informele en collegiale werksfeer. Enthousiaste collega's met de juiste teamspirit en hands-on mentaliteit. Leuke, afwisselende fulltime functie binnen een informele organisatie met een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen
  • Je beschikt over aantoonbaar MBO werk en denkniveau met minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de financiële dienstverlening;
  • Je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Inkomen, WFT Particulier en Schade Zakelijk, of bereid deze te halen;
  • Je hebt kennis hebt van automatisering (Dias, berekeningstools, Office programma’s, etc.);
  • Je bent communicatief en administratief ijzersterk en accuraat;
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift;
  • Je weet je van aanpakken, bent zelfstandig en vindt het leuk om de kartrekkersrol te pakken binnen het bestaande team.

Indien u zich herkent in de kernwaarden: proactief, ondernemerschap, passie, klantgericht, samenwerken en voldoet u aan de gestelde functie-eisen, stuur dan uw cv met motivatiebrief naar info@hr-center.nl of postadres:

VVAZ
Postbus 4319
6202 VA Maastricht

Indien je meer informatie wenst, kun je altijd contact opnemen met de heer J. Lemmens (0646-291201).

E-mail  info@hr-center.nl
Meer info  www.hr-center.nl