Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61082

Vacature: Projectmedewerker Additionele Gelden voor Zuyderland in Heerlen en Sittard-Geleen

VACATURENR lv-61082 (06-12-2017)

PROJECTMEDEWERKER ADDITIONELE GELDEN

Werkveld: Geestelijke gezondheidszorg
:Ziekenhuizen
:Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies; Financ./ Administratief
:Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 36
NLQF: NLQF 8


Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan uitstekende patiëntgerichte centra.

ONZE AFDELING
PAG is een afdeling die zich bezig houdt met ontwikkelingen op de vlakken van arbeidsmarkt, opleiden, wetenschap, innovatie en fondsenwerving gekoppeld aan additionele middelen voor Zuyderland. Men draagt zorg voor de aanvraag en borging van deze additionele gelden, zijnde subsidies, vermogensfondsen, sponsoring en fiscale constructies. De afdeling bestaat uit een frontoffice en een backoffice. De projectleiders in de frontoffice houden zich bezig met screening van nieuwe mogelijkheden, dienen aanvragen in en stellen (eind)rapportages op. In de backoffice vindt de administratie en interne controle (AO/IC) plaats ten behoeve van de borging van de gelden. De externe audit (accountantsverklaring) is hier eveneens onderdeel van.

Functieomschrijving
Voor PAG zijn wij op zoek naar een WO-er die bereid is om in deze juniorfunctie een intensief leertraject te doorlopen met als doel om binnen enkele jaren door te groeien naar de functie van senior projectleider.

Als projectmedewerker ben je betrokken bij nationale en internationale projecten en ondersteun je de projectleiders in de frontoffice bij hun onderzoek naar mogelijke additionele geldstromen, zoals subsidies, vermogensfondsen, sponsoring en fiscale maatregelen ten behoeve van de gehele Zuyderland-organisatie. Je vervult een rol in het screenen van nieuwe kansen en overheidsregelingen en je biedt ondersteuning bij het opstellen van projectvoorstellen en rapportages ten behoeve van de geldverstrekkers. Je bent in staat om strategische notities en overheidsregelingen te bestuderen en in samenspraak met de projectleiders te kijken naar mogelijkheden voor de werving van additionele middelen binnen Zuyderland.

Je hebt een gezonde nieuwsgierigheid, leert snel, bent nauwkeurig en zoekt graag zaken tot in detail uit. Je bent breed geïnteresseerd in algemene ontwikkelingen en trends, waarbij de aanhaking met de zorg gemaakt kan worden. Denk hierbij aan Arbeidsmarkt en Opleiden, eHealth, Innovaties, Wetenschap en Onderzoek. Je hebt affiniteit met administratieve processen en bent precies en gestructureerd. Tevens ben je zeer resultaatgericht, een teamplayer met een flexibele houding en heb je een goed gevoel voor politieke verhoudingen. Een bedrijfseconomische achtergrond is een pré. Het is een veelzijdige functie in een dynamische omgeving.

Wij vragen
 • Een afgestudeerde WO-er, bij voorkeur uit de richtingen Bedrijfseconomie, Financieel richting Accountancy of Public Health, Gezondheidswetenschappen.
 • Een goede schrijver.
 • Affiniteit met de gezondheidszorg.
 • Goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint en MS project (deze laatste is een pré)).
 • Ervaring in het voorbereiden van presentaties.
 • Aantoonbare goede beheersing van de Engelse taal.
 • Kennis van en inzicht in financiële processen, administratieve organisatie en interne controle is een pré.
 • Ervaring in het bestuderen van strategische notities en overheidsregelingen is een pré.
 • Ervaring in managen/organiseren van projecten is een pré.
 • Initiatiefrijk, stressbestendig en omgevingsbewust.

Wij vragen jou met klem alleen te reageren op deze functie als je voldoet aan de functie-eisen!

Dienstverband
Een dienstverband voor bepaalde tijd van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid en indien ontwikkelingen binnen het concern het toelaten is een verlenging en later doorgroei naar een projectmanagersfunctie mogelijk.

Werktijden
De vacature is voor gemiddeld 36 uur per week.

Salaris
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.
 • De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 45.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.

Informatie
Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij Cindy Wings, telefoonnummer 06-51709035 en Sanne Mekel, telefoonnummer 06-20857838, beiden senior projectleiders binnen PAG.

Meer informatie over deze vacature en over Zuyderland: www.zuyderland.nl.

Solliciteren
Organisatie Zuyderland (Atrium-Orbis)
Vacaturenummer 949910

Overig
Uw belangstelling voor deze functie kunt u kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier.

Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 06/12/2017
Sluitingsdatum 17/12/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.zuyderland.nl