Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61087

Vacature: Systeem- en Applicatiebeheerder voor Nea International in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-61087 (06-12-2017)

Nea International bv

SYSTEEM- EN APPLICATIEBEHEERDER (39 UUR)

Onze organisatie
Nea International bv is een sterk groeiend bedrijf en houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van orthopedische en sportmedische artikelen onder de merknamen Push Braces en Push Sports.
Sterk in het creëren van onconventionele oplossingen voor de bescherming of ondersteuning van het menselijk lichaam die gezond en comfortabel bewegen mogelijk maken, met uitgesproken aandacht voor duurzaamheid en design.
Nea International bv is gevestigd te Maastricht-Airport, is ruim 30 jaar geleden opgericht en een 100% dochter van Ofa Bamberg GmbH.
Momenteel slaan 35 medewerkers de handen ineen om eigen ontworpen merkproducten te produceren en in meer dan 30 landen wereldwijd te vertegenwoordigen, te promoten en te verkopen.

De functie
In verband met verschuiving van taken en verantwoordelijkheden zoekt Nea International bv een Systeem- en applicatiebeheerder, die gestructureerd en op creatieve wijze zorgdraagt voor het alledaagse beheer van de voltallige ICT systemen alsmede het planmatig benaderen van toekomstige ontwikkelingen.
Als Systeem- en applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het bewaken en beheren van de automatiseringsinfrastructuur en het beheren en optimaliseren van de systeemprogrammatuur en applicaties. Daarnaast zorg je voor het handhaven van de voorgeschreven beveiligingsprocedures. Je verleent ondersteuning aan gebruikers, zodanig dat gebruikers in staat worden gesteld de middelen en mogelijkheden optimaal te benutten.
Je rapporteert aan de Financieel manager.

Jouw taken
 • Bewaken en beheren van en adviseren over de performance van de automatiseringsinfrastructuur en het nemen van maatregelen om de performance te optimaliseren
 • Testen, installeren, updaten en operationeel maken van systeemprogrammatuur.
 • Signaleren, adviseren en met leidinggevende bespreken van mogelijke capaciteits-, integratie,- en performanceproblemen, zowel actueel als toekomstgericht.
 • Ontwikkelen en vastleggen van procedures voor systeembeheer en applicaties, rekening houdend met actuele wetgeving, en toezien op naleving hiervan.
 • Bijhouden van diverse overzichten van systeem- en gebruikersdocumentatie.
 • Up-to-date houden van algemene ICT kennis.
 • Ondersteunen, adviseren en instrueren van gebruikers met betrekking tot het gebruik van programmatuur en faciliteiten en het registreren hiervan in een helpdesksysteem.
 • Ondersteunen, informeren en monitoren (van werkzaamheden) van externe ICT partners

Functie-eisen
 • Enthousiaste, proactieve werkhouding en een hands-on mentaliteit.
 • Gedegen kennis van standaard kantoortoepassingen.
 • Grondige en up-to-date kennis van Microsoft cliënt en server besturingssystemen.
 • Ervaring met netwerkbeheer en bekend met concepten als routing, switching, vlans en voip.
 • Ervaring met server en applicatievirtualisatie (VMware/Citrix)
 • Bij voorkeur kennis van Exact Globe/Synergy
 • Een relevante afgeronde opleiding MBO+/HBO op ICT Gebied, liefst aangevuld met MCSE Microsoft Certified Systems Engineer / MCSA Microsoft Certified Systems Administrator
 • Enkele jaren relevante werkervaring strekt tot aanbeveling.

Vereiste competenties en vaardigheden
 • Plannen en organiseren, samenwerken, klantgerichtheid (intern/extern), communicatieve vaardigheden, creativiteit, vakmanschap, integriteit, initiatief, kwaliteitsbewustzijn, flexibiliteit.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk; beheersing van de Duitse taal is een pré.
 • De ideale kandidaat is zowel technisch onderlegd en komt sociaal en communicatief sterk tot zijn recht.

Arbeidsvoorwaarden
Nea International bv biedt een dynamische, informele en prettige werkomgeving.
De primaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.
Als secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Nea o.a. een goede pensioenregeling en een resultaatafhankelijke beloning.
De MITT-cao is van toepassing.
Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan.

Solliciteren
Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie, stuur dan vóór 20 december a.s. een motivatiebrief en CV aan Nea International bv, t.a.v. mw. B. Op den Camp (p&o functionaris), Postbus 305, 6199 ZN Maastricht-Airport of bij voorkeur per mail naar b.op.den.camp@push.eu.

Voor aanvullende informatie over de functie kun je tijdens werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur telefonisch contact op nemen met mw. Op den Camp (tel. 043-4079220).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

E-mail  b.op.den.camp@push.eu
Meer info  www.push.eu