Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61089

Vacature: Leraar LB voor Dynamiek Scholengroep De Twister in Horst

VACATURENR lv-61089 (06-12-2017)

Dynamiek Scholengroep verzorgt eigentijds primair onderwijs in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray. Onder onze organisatie vallen 20 basisscholen, waarvan 1 school voor speciaal onderwijs. Wij staan voor goed onderwijs dat uitgaat van de behoeften van onze 3500 leerlingen. 350 medewerkers zetten zich daar iedere dag met veel passie voor in. Dynamiek Scholengroep wil kinderen uitdagen tot leren binnen een rijke omgeving. Dat kunnen wij niet alleen, dat doen we samen met onze leerlingen, ouders, maatschappelijke partners en omgeving.

Voor De Twister, een reguliere basisschool en een school voor speciaal basisonderwijs met 300 kinderen, 35 medewerkers in één brede voorziening; een inspirerende leef-, leer- en werkgemeenschap, zijn wij op zoek naar een:

LERAAR LB (M/V)

Omvang dienstverband: 34-40 uur per week
Groep: dit jaar groep 6, volgend jaar in overleg
Start: zo snel mogelijk


De reis start, je rugzak is gevuld, ga op onderzoek uit en ontdek hoe je kunt bijdragen aan de bestemming van leerlingen…

Wie zoeken wij?
Je bent bevoegd leraar en bezit over aanvullende relevante opleiding en ruime ervaring in het mede vormgeven van vernieuwend onderwijs. Je bent voor collega’s een inspirator en weet visie en ideeën om te zetten in handelen in de school. Je laat je verassen door het open karakter van het gebouw en houdt er van om met groepen in wisselende samenstelling aan de slag te gaan. Je bent doelgericht en analytisch en stimuleert leerlingen onderzoekend, ontdekkend en ontwerpend te leren.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een arbeidsovereenkomst binnen een dynamische werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig schaal LB van de CAO PO.

Meer informatie?
Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Peeters, Directeur a.i., 06-40295613. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ellen van Kester, HR Manager, 077-4678020.

Solliciteren?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je sollicitatie o.v.v. vacaturenummer 17.09 naar sollicitaite@dynamiek.nu. De reactietermijn voor deze vacature sluit op 15 december. De eerste gespreksronde vindt plaats op maandag 18 december.
Voor deze functie is een verklaring omtrent gedrag vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitaite@dynamiek.nu
Meer info  www.dynamiek.nu