Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61091

Vacature: Job Event Afhandelingsmedewerkers dinsdag 09 januari voor MAA in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-61091 (06-12-2017)

Job Event!
Altijd al willen werken op de luchthaven van Limburg? Maar wil je graag eerst een kijkje achter de schermen nemen? Ben je daarnaast op zoek naar een baan waarbij een dosis fysieke kracht centraal staat? Maar ben je niet zo sterk in het schrijven van een motivatiebrief? Dan is dit jouw ideale kans!
Binnen Maastricht Aachen Airport organiseren wij namelijk een Job Event voor de functie:

AFHANDELINGSMEDEWERKERS (M/V)

Als afhandelingsmedewerker binnen Maastricht Aachen Airport ben je verantwoordelijk het afhandelen van vrachtvliegtuigen (o.a. het lossen van de vracht uit de vliegtuigen met behulp van afhandelingequipement, het in de loodsen afbreken van vliegtuigplaten en het uitsorteren van vracht op pallets, het opbouwen van vliegtuigplaten). Tot slot behoort ook het laden en lossen van vrachtwagens door middel van een heftruck tot jouw takenpakket.

Deze baan is iets voor jou als je beschikt over minimaal LBO werk- en denkniveau, goede kennis hebt van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift), een zeer flexibele instelling hebt wat betreft inzetbaarheid, je heel stressbestendig bent en dat je geen bezwaar hebt tegen het verrichten van werkzaamheden op volcontinue basis (ochtend-, middag- en nachtdiensten op doordeweekse dagen en in het weekend).

Maastricht Aachen Airport kan je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd bieden, die op termijn bij goed functioneren, kan worden omgezet in een vaste dienstbetrekking. Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden en een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Programma
18:00 uur – Welkom heten
18:30 uur – Rondleiding over Maastricht Aachen Airport
19:15 uur – Speeddates met HR + supervisors

Ben jij nieuwsgierig geworden?
Meld je dan nu aan voor ons Job Event op dinsdag 9 januari om 18:00 uur bij Maastricht Aachen Airport. Je kunt je aanmelden t/m 5 januari per mail bij Balou Stassen, Junior HR Adviseur Maastricht Aachen Airport. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per mail, hier wordt tevens vermeld waar je je 9 januari kunt melden. We willen je daarnaast vriendelijk verzoeken om een CV mee te nemen.

E-mail  b.stassen@maa.nl
Meer info  www.maa.nl