Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61093

Vacature: Accountmanager Binnendienst voor Ad hoc Beheer Regiokantoor in Maastricht

VACATURENR lv-61093 (06-12-2017)

ACCOUNTMANAGER BINNENDIENST MAASTRICHT M/V 32-40 UUR

Wie zijn wij
Ad Hoc is al meer dan 25 jaar marktleider in leegstandsbeheer en is met 10 regiokantoren in de grote steden van NL perfect in staat om haar opdrachtgevers professioneel te bedienen.
Met bewezen succesvolle producten als Leegstandbeheer, Tijdelijke Verhuur en Toezicht ontzorgen wij onze klanten door het beheer van hun leegstaande vastgoed over te nemen. Dit vastgoed varieert van kantoorgebouw tot klooster en van flatgebouw tot bedrijfshal, zelfs windmolens! Je kunt het zo gek niet bedenken of wij beheren het! Wij willen ons in een hoog tempo verder ontwikkelen tot een
“1 stop shop” voor onze opdrachtgevers. Het fundament van onze organisatie is in de afgelopen vijfentwintig jaar echter niet gebouwd door onze producten, maar door onze medewerkers. Onze regioteams kenmerken zich door hun enthousiasme, korte lijnen, snelle besluitvorming, klantgerichtheid, humor en gezelligheid.

De functie
Bij Ad Hoc ben je alles behalve een nummer binnen een grote organisatie. Bij ons kent iedereen jou als collega en jij bent de spil tussen de accountmanagers, klanten en het team in Maastricht.
Je hebt contact met bewoners, ondernemers, ondersteunt Sales, doet telefonische acquisitie, belt commerciële kansen na, spot panden en begeleidt op ten duur commerciële bezichtigingen. Samengevat is het een leuke, allround functie in een klein team van 5 mensen.

Wij vragen
Wij willen graag kennismaken met mensen die zich thuis voelen in een jong en dynamisch team. We zoeken iemand die gestructureerd te werk gaat, overzicht creëert en houdt en die linksom of rechtsom iets voor elkaar krijgt. Iemand die goed luistert, vragen stelt en zich merkbaar kan verplaatsen in de klant. Je bent iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en die zich thuis voelt in een informele, nuchtere, sales gedreven omgeving. Je woont in de regio, beheerst de Nederlandse taal uitstekend en daarnaast vallen je enthousiasme, gedrevenheid en leergierigheid positief op. Je hebt een mbo+/hbo werk- en denk niveau, bij voorkeur een paar jaar werkervaring in een commerciële (binnendienst)functie.

Wij bieden
Een zeer uitdagende baan bij een ambitieuze, groeiende organisatie met een winnaarsmentaliteit. Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Ook heeft Ad Hoc prima secundaire voorwaarden en een uitstekend budget voor opleiding en training.

Procedure
De sollicitatieprocedure (duurt ongeveer drie weken en) bestaat uit twee tot drie sollicitatiegesprekken.
Mochten we na deze gesprekken allebei positief zijn, dan ontvang je (telefonisch) van ons het arbeidsvoorwaarden voorstel en word jij hopelijk heel snel onze nieuwe collega!
Ben je geïnteresseerd en word je graag onze nieuwe collega? Dan zien we jouw CV met motivatie heel graag tegemoet via recruitment@adhocbeheer.nl

E-mail  recruitment@adhocbeheer.nl
Meer info  www.adhocbeheer.nl