Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61098

Vacature: Parttime Docent Frans voor Hotel Management School in Maastricht

VACATURENR lv-61098 (07-12-2017)

De Hotel Management School Maastricht, onderdeel van Hogeschool Zuyd, wordt internationaal gezien als één van de topopleidingen op haar gebied.
Zij biedt een vierjarige Nederlands- en Engelstalige bachelor (Bachelor of Business Administration) en twee masters of Science aan.
De bacheloropleiding is gericht op manager/ondernemer in de internationale gastvrijheid-industrie en kent drie specialisaties: Hotelmanagement, Foodservice en Horizons in Hospitality. De masteropleidingen, Innovative Hospitality Management en Facility and Real Estate Management, worden vormgegeven met internationale partners.

De focus van de Hotel Management School Maastricht is the next step in hospitality. Kernwaarden daarbij zijn individual responsibility en personal attention. Het gedrag van medewerkers en studenten kenmerkt zich door passion, professionalism, initiative, openness and inspiration.

De Hotel Management School Maastricht zoekt per direct een:

DOCENT FRANS

0,4 – 0,5 fte


Tot je werkzaamheden behoren:
 • Het zelfstandig verzorgen van lessen Franse (voornamelijk gericht op mondelinge) taalbeheersing en cultuur;
 • Het vanuit leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en innovatie van het onderwijsprogramma Frans;
 • (Eventueel) het begeleiden en coachen van studenten als studiecoach en in stages.

Wij verwachten dat je:
 • in het bezit bent van een master (doctoraal) diploma Franse taal- en letterkunde;
 • beschikt over aantoonbare relevante werkervaring in het verzorgen van onderwijs en het ontwikkelen van onderwijsmateriaal;
 • in staat bent om niet alleen aan Nederlandstalige maar ook aan internationale studenten Franse lessen te verzorgen;
 • bij voorkeur enige kennis van en ervaring hebt met moderne onderwijsmethoden in het vreemde talen onderwijs (bijv. blended learning);
 • over een pedagogisch-didactische aantekening beschikt;
 • affiniteit hebt met de hospitality industry;
 • graag samenwerkt en resultaatgericht bent.

Arbeidsvoorwaarden:
 • Een aanstelling van 0,4 – 0,5 fte voor de duur van een half jaar bij de Stichting Hogeschool Zuyd of via payrolling bij Randstad Employability. Een gedeeltelijke aanstelling of detachering is bespreekbaar. Bij interne kandidaten wordt de huidige duur van het dienstverband gerespecteerd.
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats conform de CAO HBO waarbij schaal 11 wordt gehanteerd, met een minimum van €3.392,46 en een maximum €4.661,12 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. In de arbeidsvoorwaarden van de hogeschool is naast 8% vakantietoeslag structureel een 13de maand opgenomen.
 • Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende professionaliseringsmogelijkheden en bijbehorende facilitering.

Interesse?
Nadere informatie is in te winnen op onze website: www.hotelschoolmaastricht.nl, bij de heer Alf Keulen, modulecoördinator Talen, bereikbaar op
043 -3528649 of via e mail alf.keulen@zuyd.nl of bij mevrouw Marja Windhorst, teamleider basis opleiding Hotel Management School Maastricht, telefoon
06 – 511 966 75, e mail marja.windhorst@zuyd.nl

Solliciteren:
Je kunt vóór 8 januari 2018 solliciteren door het invullen van je persoonlijke gegevens en het uploaden van motivatiebrief en CV op de website www.werkenbijzuyd.nl.
Gedurende de looptijd van de procedure zullen we met geschikte kandidaten in gesprek gaan.
Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijzuyd.nl