Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61102

Vacature: (Parttime) Functioneel Applicatiebeheerder voor Proteion in Horn

VACATURENR lv-61102 (07-12-2017)


Proteion Ondersteunende diensten
Proteion is actief in welzijn, wonen en zorg voor ouderen en chronisch zieken in Noord- en Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Onze duizenden bevlogen medewerkers en vrijwilligers staan iedere dag weer klaar voor onze cliënten. De ondersteunende diensten zorgen ervoor dat zorgmedewerkers iedere dag weer hun werk kunnen doen.

Ben jij de Functioneel Applicatiebeheerder die wij zoeken?

APPLICATIEBEHEERDER


Ter uitbreiding van ons team Informatiemanagement zijn wij op zoek naar een functioneel applicatiebeheerder. Als functioneel applicatiebeheerder heb je een relevante opleiding op HBO niveau op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfskundige informatica, informatiemanagement of ICT.

Waar kom je terecht?
Je komt terecht in een informeel team van het Servicecentrum waarbinnen vijf andere functioneel applicatiebeheerders werkzaam zijn die de verantwoordelijk dragen over een aantal applicaties binnen ons primair proces en de personele processen inclusief rooster/planning.

Het applicatielandschap van Proteion is in beweging. Dit betekent dat je als functioneel applicatiebeheerder ook op andere applicaties kunt worden ingezet.

Wat ga je doen?
 • Je beheert en onderhoudt toegewezen applicaties en bewaakt de functionele werking.
 • Je verzorgt versiebeheer en het aanmaken, controleren en onderhouden van autorisaties.
 • Je coördineert en ziet toe op en zet mede identiteits- en rechtenbeheer op zodat de gebruikers toegang hebben tot applicaties en systemen.
 • Je draagt zorg voor het gecontroleerd doorvoeren van wijzigingen op de applicatie en beheert functioneel eventuele koppelingen tussen applicaties.
 • Je stemt, daar waar noodzakelijk, af met Team ICT en/of de leverancier.
 • Je realiseert, onderhoudt en test de applicaties.
 • Je vertaalt informatiebehoefte van de klant naar functionaliteit gericht op optimaal gebruik van de applicatie.
 • Je stelt handleidingen en instructies op en bewaakt, documenteert en beheert deze.
 • Je participeert in of leidt in afstemming met de coördinator informatiemanagement project- en werkgroepen en adviseert over verdere doorontwikkeling van applicaties.
 • Je bewaakt mede contractuele relaties met de leveranciers en in het bijzonder de afgesproken service levels.
 • Je bent aanspreekpunt bij vragen en incidenten en zorgt voor een juiste registratie.
 • Je ondersteunt en adviseert gebruikers op het gebied van gebruik en functionaliteit van applicaties.
 • Je signaleert en draagt zorg voor de benodigde scholing van gebruikers.
 • Je draagt zorg voor de informatievoorziening naar gebruikers en afstemming tussen gebruikers en automatiseringsdeskundigen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een uitdagende structurele functie met een krachtig team collega’s. Wij vinden het leuk als je ons team komt versterken. Graag bieden wij jou een contract voor gemiddeld 24 uur per week (fulltime is bespreekbaar) voor de periode van 1 jaar. Er bestaat de mogelijkheid dat het dienstverband verlengd wordt.

De functie van functioneel applicatiebeheerder is ingeschaald in FWG 50 (cao VVT) met een maximum van € 3410,38 bij een fulltime dienstverband.

Verklaring Omtrent het Gedrag
Als Proteion met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dan vragen wij van jou een Verklaring Omtrent Gedrag, waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van de functie van functioneel applicatiebeheerder.
Aan een Verklaring Omtrent het Gedrag zijn kosten verbonden. Deze kosten komen voor rekening van de sollicitant.

Meer informatie
De selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 9 en woensdag 10 januari 2018, een tweede ronde vindt plaats op dinsdag 16 januari 2018.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van functioneel applicatiebeheerder? Dan kun je contact opnemen met Maurice Litjens, Coördinator Informatiemanagement (06-29597247), mauricelitjens@proteion.nl).

Meer info of direct online solliciteren? Ga naar www.proteion.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.proteion.nl