Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61103

Vacature: Jurist Handhaving voor Lybrae Consultants in Maastricht

VACATURENR lv-61103 (07-12-2017)

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus.

Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem. Onze huidige focus ligt op Zuid- en Midden-Nederland, maar we zijn in geheel Nederland actief.

In verband met de verdere uitbreiding van onze organisatie in Maastricht zijn we op zoek naar een:

JURIST HANDHAVING

Functieomschrijving:

Stel, je bent een Jurist Handhaving en je hebt een leuke functie maar je mist de uitdaging. Wat moet je doen?
Contact opnemen met Lybrae Consultants in Maastricht!

Voor een opdrachtgever in Limburg zoeken wij een ervaren Jurist Handhaving, 28-32 u/w.

Als Handhavingsjurist controleer en adviseer je op de naleving van wet- en regelgeving (o.a. Waterwet, Wet Bodemkwaliteit, Activiteitenbesluit etc.) en voer je de regie op de aanpak van deze dossiers. Daarnaast beoordeel je de relevantie en haalbaarheid van een te nemen handhavingsbesluit en neem je zo nodig initiatieven dan wel maatregelen tot het opleggen van (bestuurlijke) sancties (zoals legalisatieonderzoeken, intrekken vergunningen of ontheffingen, preventieve handhavingsbesluiten etc). De juridisch handhaver is tevens belast met het opstellen van beschikkingen en het behandelen van ingekomen zienswijzen en het vertegenwoordigen van opdrachtgever bij bezwaarprocedures.
Naast deze taken volg je vakinhoudelijke ontwikkelingen. In de uitvoering van handhaving van wet- en regelgeving werk je nauw samen met je collega's van Handhaving. Je bent verantwoordelijk voor verslaglegging van je bevindingen en draagt zorg voor een complete registratie en dossieropbouw.

Opleiding:
  • Je hebt een afgeronde Juridische opleiding (WO).

Overig:
  • Je hebt enkele jaren ervaring als Jurist Handhaving;
  • Je beschikt over een goede kennis van de Waterwet, Besluit Bodemkwaliteit, Activiteitenbesluit en gelieerde wetgeving;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken maar ook in teamverband;
  • Je bent reisbereid (Limburg - Noord Brabant - Gelderland) ;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt een uitstekend analytisch denkvermogen;
  • Je bent flexibel ingesteld, beschikt over een groot aanpassingsvermogen.

Wij bieden:
Lybrae biedt je een fulltime (40 uur/week) of parttime contract voor bepaalde tijd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, EB-vergoeding, reiskostenvergoeding / lease-auto, mobiele telefoon en interne en externe opleidingen. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract (voor onbepaalde tijd).

Je komt te werken in een professionele projectorganisatie en je zult samen gaan werken in een dynamisch en enthousiast team, waarin klanten én medewerkers centraal staan.

Geïnteresseerd?
Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae bij voorkeur per e-mail (info@lybrae.nl).

Bezoek onze website www.lybrae.nl voor meer actuele vacatures en informatie over onze organisatie. Om direct naar de vacature op onze website te gaan klik hier.

Lybrae Consultants
Meerssenerweg 291
6224 AJ MAASTRICHT
Contactpersoon: Annemiek Custers
Tel: 043- 604 90 00

Solliciteren
E-mail  info@lybrae.nl
Meer info  www.lybrae.nl