Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61113

Vacature: Informatieanalist voor Obvion in Heerlen

VACATURENR lv-61113 (07-12-2017)

Jouw werkomgeving
Obvion biedt jou een werkomgeving, waarin eigen ondernemerschap en samenwerken met onze klanten en partners voorop staat. Dat doen we in een werkomgeving die jou inspireert om anders te denken en te doen. Die je vrijheid geeft. Een werkomgeving, waarin jij, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen, kunt bijdragen aan de kwaliteit van Obvion.

Ter uitbreiding van onze agileteams zijn wij op zoek naar

INFORMATIEANALISTEN

Analytische IT-er met ervaring in een Agile-omgeving


Jouw dag bij Obvion
Iedere dag opnieuw ben je je ervan bewust dat je meewerkt aan het realiseren van de woondromen van onze klanten en daarmee bijdraagt aan hun levensgeluk. Binnen de Informatie & Datamanagement Change omgeving wordt door diverse agile teams dagelijks gewerkt aan het realiseren van verbeteringen waardoor Klantpartnerschap steeds dichterbij komt. Als Informatieanalist maak je onderdeel uit van Informatie & Data Management.De 2 change teams houden zich vooral bezig met managementinfo / inzicht in klantbediening en het andere team met regulatory zaken.

Belangrijke resultaten en activiteiten in deze functie zijn o.a.
 • Onderzoeken, specificeren en toetsen van requirements
 • Proactief in interactief dashboards kunnen analyseren en schetsen
 • Semantisch gegevensmodellering vanuit opgestelde detail requirements
 • Toetsen gegevensmodellering
 • Opstellen concreet en eenduidige datadefinities
 • Schrijven. testen en onderhouden van SQL queries
 • Maken van informatieproducten via Microstrategy
 • Valideren en plausibiliseren van data
 • Intern aanspreekpunt en contactpersoon voor leveranciers bij het ontwerpen en realiseren van wijzigingsverzoeken en acceptatie testen.
 • Optreden als gesprekspartner en kennisbron voor de business
 • Pro-actief communiceren met gebruikers, opdrachtgever en ander actoren.

Wat vragen wij van jou?
Ondernemerschap, (klant)gedreven en analytisch zijn kernwaarden om jouw bijdrage binnen de teams optimaal tot zijn recht te laten komen. Naast inzicht in het belang en kennis van (on)gestructureerd datamanagement is uitstekende kennis van databasesystemen en datamodellering een must. Daarnaast heb je ervaring in het schrijven en optimaliseren van SQL queries en bij voorkeur praktische ervaring met testtechnieken. Denk hierbij o.a. aan grenswaardenanalyses, equivalentieklassen procescyclustesten. Als persoon werk je graag in een team met gedreven collega’s die het verschil willen maken. Er wordt dan ook hard gewerkt, maar daar krijg je ook veel voor terug. Om deze functie goed te kunnen vervullen zijn wij van mening dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding richting bijvoorbeeld Hogere Informatica of Technische Bedrijfskunde moet hebben met enkele jaren werkervaring.

Onze klanten de beste woonplek? Jij de beste werkplek?
Dat is waar we naar streven. In elk geval bieden we volop ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen ambities waar te maken. Daarbij waken we voor een gezonde balans tussen werk en privé. Op dit moment wordt deze functie ingevuld door medewerkers op projectbasis die wij structureel gaan vervangen. Dit houdt in dat wij op zoek zijn naar informatieanalisten op verschillende niveaus en kunde. Naast een goede basis is specialisatie op één van de gebieden business-analyse, testen of development een pré. Afhankelijk van je ervaring word je ingeschaald in salarisschaal 8 of 9. De Rabobank CAO vertelt je alvast meer. Deze functie wordt in- en extern gelijktijdig gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat.

Passen we bij elkaar?
Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV. Wil je meer weten over de functie of over de procedure, neem dan gerust contact op met Marion Schroeder, Recruiter via 06- 23 55 15 48.

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijobvion.nl