Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61116

Vacature: Technical Sales Employee in Regio Zuid Limburg via Avance

VACATURENR lv-61116 (07-12-2017)

TECHNICAL SALES EMPLOYEE

Opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is een industriële toeleverancier met handels- en productieactiviteiten in de regio Zuid Limburg.

Functie-informatie:
Als Vakspecialist ben je een technicus met commercieel talent. Je adviseert jouw klanten bij de aankoop van producten in jouw vakgebied en verder in de breedte van het pakket van onze opdrachtgever. Vanaf de aanbieding tot de after-sales ben jij samen met je team bij het complete verkooptraject betrokken. Jij bent bovendien dé specialist waar klanten en collega’s terecht kunnen met al hun technische en commerciële vragen en uitdagingen. Als echte ondernemer sta je altijd klaar voor je team én voor je klanten.

De wensen en behoeften van je klant zijn de basis van alles wat je doet. Jij zorgt ervoor dat de klant succesvol kan zijn! Je kunt dus perfect communiceren met klanten, collega’s en leveranciers, zowel mondeling als schriftelijk. Natuurlijk verwachten wij van je dat je altijd scherp bent op het behalen van je commerciële doelstellingen (omzet en marges). Administratieve werkzaamheden zijn onderdeel van de functie. Je werkt daarom grondig en efficiënt voor een foutloze administratie.

Functie-eisen:
Om je als Vakspecialist verder te kunnen ontwikkelen, is het belangrijk dat je op z’n minst een technische of commerciële opleiding op HBO niveau hebt afgerond. Heb je dit niveau bereikt door praktijkervaring? Ook dan horen wij graag van je! Je werkt gestructureerd, zorgvuldig en klantgericht. Op die manier behaal je maximale resultaten voor de klant én voor onze opdrachtgever. Je hebt als doorzetter een neus voor (commerciële) kansen. Omdat je in mogelijkheden en oplossingen denkt ben je bovendien in staat om mensen te overtuigen.

Aanbod:
Een afwisselende en inspirerende baan bij een innovatieve multinational met een informele sfeer. Je wordt door middel van diverse trainingen opgeleid tot allround vakspecialist. Er zijn volop mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je hebt minimaal 25 vakantiedagen en 12 Adv-dagen. Bovendien beschikt onze opdrachtgever over uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering en een marktconform salaris.

Contactpersoon voor deze vacature
Ruben van der Woeij, 043-3256530 of 06-12916552

Solliciteren
Meer info  www.avance.jobs