Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61243

Vacature: Technisch Coordinator voor Boels in Sittard

VACATURENR lv-61243 (18-12-2017)

TECHNISCH COÖRDINATOR


Dit is de rol
Op onze technische dienst (TD)zoeken we een Technisch Coördinator. Binnen het team hebben de monteurs en terreinmedewerkers hun eigen specialisme. Door de ervaring die ze hebben opgebouwd ondersteunen ze ook in onderhoud en reparaties aan machines buiten hun specialisme. Dit onderdeel van onze TD richt zich met name op de machines en materialen die je op ieder Boels filiaal kunt huren. Denk hierbij aan diamantboormachines, lichtmastaggregaten, dompelpompen of kettingzagen.

De Technisch Coördinator wordt verantwoordelijk voor een team van circa 15 FTE en zult moeten plannen, organiseren en coördineren van de dagelijkse gang van zaken op de TD. Je controleert de werkzaamheden in de werkplaats en bent verantwoordelijk voor de reparaties en storingen van de machines die naar de TD worden gestuurd. We verwachten van je dat je prioriteiten kunt stellen en goed bent in het initiëren van acties voor de TD. Je bent het aanspreekpunt van alle medewerkers in de werkplaats.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring
  • Ervaring in een leidinggevende rol, met de nadruk op het aansturen en verantwoordelijk zijn voor het personeel op een afdeling / werkplaats / TD;
  • Je bent discreet, hebt organisatietalent en houdt overzicht in een drukke organisatie;
  • Je hebt een servicegerichte en flexibele instelling en gaat gestructureerd te werk;
  • Je toont initiatief en bent accuraat met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, gaat proactief te werk en je bent in staat om oplossingsgericht te denken;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal en kunt dit vertalen naar de afdeling;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van het MS Office pakket, voornamelijk Excel.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.
Reageren kan alleen via deze website. Je ontvangt een mail als je sollicitatie in goede orde is ontvangen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.boels.com