Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61257

Vacature: New Business Manager voor Bude Innovative Solutions in Maastricht

VACATURENR lv-61257 (18-12-2017)

Budé Group bv is al meer dan 30 jaar actief in de wereld van industriële productieautomatisering, revisie en onderhoud. Ons doel is onze kennis en vakmanschap in te zetten om daarmee duurzame productiviteitsverbetering bij onze relaties te realiseren. Dit doen we door de integrale inzet van kennis, ervaring en innovatie op het gebied van werktuigbouwkunde, besturingstechniek en projectmanagement. Budé Group bv staat voor innovatie, technisch hoogstaand vakmanschap én voor langdurige relaties met haar klanten. Van kleine modificaties tot grote nieuwbouwprojecten: samen zoeken we naar de beste oplossing, waarbij optimalisatie en kostenbesparing vooropstaan. Onze klanten zijn met name actief binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Voor Budé Innovative Solutions bv zijn wij op zoek naar een:

NEW BUSINESS MANAGER


In de functie van new business manager ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten en val je zowel functioneel als hiërarchisch onder de algemeen directeur. Samen met de directie stel je salesplannen op om aan de hand daarvan invulling te geven aan de vooraf gestelde targets.

Als new business manager bezoek je potentiële klanten om nieuwe business te genereren. Het is jouw hoofddoel om de orderportefeuille van Budé Innovative Solutions bv te vullen met new business. Je legt zelfstandig (nieuwe) contacten per telefoon, netwerken, beurzen, kennissessies enzovoorts. Door je goede kennis van de markt, verkoopvaardigheden en technische know-how ben je in staat om goed in te spelen op de behoeften van de klant. Je ziet de kansen in de markt, waardoor je nieuwe producten en diensten weet te ontwikkelen en daarmee nieuwe markten opent.

Een aantal voorbeelden van ontwikkelde installaties binnen Budé Innovative Solutions bv, waarvoor jij je salesactiviteiten zult ontplooien, zijn onder andere; (vol)automatische verpakkingsmachines, inpaklijnen, palletiseerinstallaties, productierobots, enz. Binnen de industrial automation afdeling is besturingstechniek en retrofit (het aanpassen/opwaarderen van machines, zodat niet een geheel nieuwe machine hoeft te worden aangeschaft) een belangrijke dienst.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld commerciële economie), aangevuld met ruime ervaring (minimaal 5 jaar) op het gebied van acquisitie en sales binnen de techniek, bij voorkeur foodgerelateerd. Het beschikken over een netwerk binnen de foodsector is dan ook een grote pré.

Als persoon ben je te omschrijven als iemand die vlot en effectief contacten kan leggen. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid, je bent flexibel ingesteld, professioneel, pro-actief en schrikt niet terug voor koude acquisitie. Sterker nog, je ziet cold calling en het aanboren van nieuwe markten als een uitdaging! We zijn niet op zoek naar een accountmanager of relatiebeheerder, maar een echte salestijger! Verder beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Gezien de (inter)nationale projecten beheers je de Duitse en Engelse taal goed.

Geboden wordt
Werken bij Budé Innovative Solutions bv betekent werken in een afwisselende functie binnen een dynamische, innovatieve en technische omgeving. We werken aan complexe maatwerkprojecten die je uitdagen om je eigen grenzen te verleggen en je zowel inhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen. Wij zijn een informele organisatie en bieden je een passend salaris, een goed arbeidsvoorwaardenpakket en voldoende persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse
Stuur je CV met motivatie naar vacatures@bude.com ter attentie van Joyce Wehkamp-Kuijpers. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Rob Budé via telefoonnummer 043 – 363 57 00.

E-mail  vacatures@bude.com
Meer info  www.bude.com