Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61267

Vacature: Service Engineers voor Hijsservice Limburg in Geleen

VACATURENR lv-61267 (19-12-2017)

Hijsservice Limburg zoekt

SERVICE ENGINEERS


De functie
Vanuit onze locatie in Geleen ga je hijswerktuigen bij klanten repareren en keuren Het betreft bovenloopkranen, takels, railsystemen en hijsgereedschap. De job is ook zeer afwisselend doordat je bij veel verschillende soorten bedrijven komt. Je krijgt onder andere te maken met mechanica (sleutelen), elektrotechniek en elektronica. Bij de veiligheidskeuringen spelen wetten en regels een belangrijke rol.

Uw profiel
Een zelfstandige persoonlijkheid die eerst denkt en dan doet. Iemand die zijn vrijheid aan kan en goed met mensen omgaat. Als technicus met zelfvertrouwen ben je niet voor een gat te vangen. Je houdt van sleutelen en heb een technische opleiding. LTS met relevante ervaring of MTS / MBO niveau 4. Je kunt je ook in de elektrotechniek redden en wil je daar verder in te ontwikkelen.

Wij bieden
Afwisselend en zelfstandig werk aan technisch interessante producten. Dit bij veel verschillende soorten bedrijven. Een no-nonsens bedrijfscultuur, eigen verantwoordelijkheid, professionele uitrusting, bedrijfswagen en een goed salaris. En uiteraard een intern opleidingstraject waarin u het vak gaat leren met interne en externe scholingsmogelijkheden.

Het bedrijf Hijsservice Limburg werkt aan takels en kranen van klanten in Nederlands en Belgisch Limburg. Wij zijn met 5 man en willen naar een team van 10 man doorgroeien. Hijsservice Limburg maakt deel uit van den van den Berg Investments BV en is een zusterbedrijf van de Demag importeur voor Nederland en Belgiƫ.

De organisatie
Hijsservice Limburg biedt de voordelen van een klein groeiend bedrijf in combinatie met de zekerheid van een groot bedrijf. De organisatie is plat en er wordt veel verantwoordelijkheid gedelegeerd. De sfeer is open en direct, er wordt hard gewerkt maar ook gelachen.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Service Engineer neem je contact op met onze bedrijfsleider in Geleen, de heer Leon Cremers 046-4494004 of Wim Hermans op nummer 070-4020100. Website: Ga naar website

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  hijsservice.nl